1000 recepten voor witte bonen
500 g spruitjes 4 el olie 160 g vegetarische kipstukjes 1 ui gesnipperd 2 teentjes knoflook geperst 1 rode peper zaadjes verwijderd en fijngehakt 0.5 winterpeen in plakjes 0.5 kleine knolselderij geschild en in blokjes 1 groentebouillontablet 2 blaad... bekijk recept »
150 g aardappelen (vastkokend, geschild) 2 pomodoritomaten 750 ml groentebouillon (van 1 1/2 tablet) 100 g sperziebonen (in stukjes) 3 el verse basilicum (heel fijn gehakt) 1 teen knoflook (geperst) 1 tl verse tij... bekijk recept »
1 ciabatta (brood) 2 el olijfolie ½ teen knoflook 2 blikjes tonijn in olijfolie ((a 160 g), uitgelekt) ½ blik cannellinibonen ((a 400 g), uitgelekt) 1 potje kappertjes (100 g) ½ zakje rucola (a 40 g... bekijk recept »
300 g meergranenrijst 100 g rozijnen 5 stengels bleekselderij olijfolie extra vierge RijstKook de rijst volgens de bereidingswijze op de verpakking.Voeg de rozijnen de laatste 5 minuten van de kooktijd toe.Verwijder de harde draden van de bleekselde... bekijk recept »
2 eetlepels olijfolie 1 schaaltje kipfilet in blokjes (ca. 400 g) 1 zakje burrito seasoning mix (40 g) 1 pot witte bonen (360 g) 1 zak roerbakgroentemix (400 g) 100 g zwarte olijven zonder pit 2 zakken wraptortillas&nb... bekijk recept »
250 g aardappelen (vastkokend) 200 g sperziebonen 200 g panklare bloemkoolroosjes 300 g panklare witte kool 100 g taugé 3 eieren 1 potje sauspoeder voor gado-gadosaus ½ komkommer kroepoek1. Aardappels schillen, wassen en in ... bekijk recept »
400 g vastkokende aardappels 400 g snijbonen 65 g zonnebloempitten 250 g cherrytomaten 2 kropjes little gem 1 appel, Granny Smith 0.5 bosje dille 400 g witte bonen, pot 150 g komijnekaas, aan stuk olijfo... bekijk recept »
5 cl droge witte wijn 1 bakje gekiemde granen (luzerne) 1 gekookt hammetje 3 blaadjes gelatine 25 cl kippenbouillon olijfolie voor de schotel 1 eetlepel dille 100 g sperziebonen 100 g venkelknollen 12 blaadjes verse basilicum zout en peper1. Week de... bekijk recept »
1 pompoen 20 g verse Italiaanse kruiden 250 g sperziebonen 500 g trostomaten 300 g preien 330 g witte bonen 100 g schelpjespasta 2 zakjes verse basilicum (a 15 g) 100 g Grana Padano 150 ml olijfolie1. Snijd de pompoen in schijv... bekijk recept »
1 venkelknol 4 potten witte bonen ((a 330 g), uitgelekt) 1 beker slagroom (250 ml) 3 tenen knoflook (fijngesneden) 2 el verse tijmblaadjes1. Snijd de venkel in blokjes van 3 mm (brunoise). Spoel de bonen in een zeef onder koud ... bekijk recept »