Bonenpuree

8
20 min
Bijgerecht
3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snijd de venkel in blokjes van 3 mm (brunoise). Spoel de bonen in een zeef onder koud water af. Breng de venkel met 200 ml slagroom aan de kook, draai het vuur laag en laat 5 min. garen met de deksel half op de pan.
  • 2 Pureer de bonen met de knoflook in de keukenmachine of met de staafmixer en voeg de rest van de slagroom toe tot een smeuïge puree ontstaat. Schep de venkel en de tijm erdoor. Breng op smaak met peper en zout en verwarm nog 1-2 min. op laag vuur.

Bonenpuree is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Bruinebonensoep
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gemengde crostini uit Toscane
30 min Voorgerecht
Bekijk recept
Lamskoteletjes met bonenpuree
1u35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kabeljauw met witte-bonenpuree
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Bruinebonensoep
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gemengde crostini uit Toscane
30 min Voorgerecht
Bekijk recept
Lamskoteletjes met bonenpuree
1u35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kabeljauw met witte-bonenpuree
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept