tagliatelle recepten

1000 recepten voor tagliatelle


Combinatie van scampi's en konijn

20 scampi's (middelgrote) 400 gr. konijnfilet tagliatelle 12 blaadjes basilicum 30 gr. walnoten 30 gr. pistachenoten 30 gr. pijnboompitten 1 limoen olijfoliepasta garen en afkoelen konijn ontvliezen (indien nodig) en in fijne reepjes snijden, kruiden... bekijk recept »

Fusilli met pijnboompitten en saffraan

350 g fusilli (of tagliatelle) 1 courgette, in blokjes 1 versnipperde ui 2 el pijnboompitten 1 el rozijnen 1 tl saffraanpoeder het sap van ½ citroen 50 g geraspte parmezaanse kaas 3 el olijfolie extra vergine peper en zoutKook de pasta beetgaar. Stoo... bekijk recept »

Italiaanse zalmfilet met paprika

Voor 2 personen: 2 Italiaanse zalmfilets (Iglo Viscuisine) 1 teentje knoflook 1 rode paprika 1 groene paprika 1 gele paprika Indien u geen Viscuisine gebruikt: 2 zalmfilets (150 g elk) 1 eetlepel groene pesto 4 eetlepels olijfolie 1/2 eetlepel kapper... bekijk recept »

Kalfsfricandeau met lentegroenten

Voor 4 personen: 3 eetl. olijfolie (Mediterrane) 1 ui, gesnipperd 2 stengels bleekselderij, in stukjes 2 eetl. gehakte peterselie (vers of diepvries) of 2 theel. gedroogd 2 teentjes knoflook, gepeld en geperst 600 g (kalfs)fricandeau 150 ml witte por... bekijk recept »

Licht gegratineerde zalmmoten met mascarpone

4 zalmmoten 6 preien 250 gram mascarpone 1 ei 1 dl melk 1 eetlepel boter peper en zoutSnij het wit van de prei in ringen van ongeveer 0,5 cm. Laat 1 eetlepel boter smelten in een brede kookpan en doe er de preiringen in. Kruid met peper en zout en ze... bekijk recept »

Paddestoelen-roomsaus

250 g oesterzwammen - 250 g kastanjechampignons - 100 g shiitake-paddestoelen - 100 g grotchampignons (of c?pes of cantharellen) - 2 teentjes knoflook - 100 g boter - 1/8 l slagroom of Room Culinair - zout - peper - 1 tl verse tijmblaadjes - 3 el ver... bekijk recept »

Papardelle met eekhoorntjesbrood, gerookte eendenb

Voor 4 personen: 400 g pappardelle (dikke tagliatelle) 400 g eekhoorntjesbrood 1 kleine fijngesnipperde sjalot Bakken & Braden dozijn platte peterselieblaadjes 50 g geroosterde pijnboompitjes 200 g gerookte eendenborst PH PastabouillonMaak het ee... bekijk recept »

Pasta met courgettes en wortelen

500 g pasta (farfalle of tagliatelle)1 grote courgette4 of 5 mooie wortelenenkele kerstomatenkorianderkorrelslook en verse basilicum- Kook de pasta. Snijd intussen de courgette en de wortelen in dunne plakjes. - Bak de look in een beetje olijfolie sa... bekijk recept »

Rode poon met dragon en kerstomaatjes

Voor 4 personen: 600 gr poonfilets 1 bundeltje verse dragon 1 doosje kerstomaatjes 1 dl olijfolie 1/2 dl sojasaus enkele druppels balsamico azijn 1 koffielepel roze peperbolletjes op vocht peper en zout.Pel de kerstomaatjes en hak de dragonblaadjes f... bekijk recept »

Tagliatellenestjes met Itailaanse ham

Voor 4 personen: 4 snnetjes gedroogde Italiaanse ham 1 tommat 4 nestjes tagliatelle 4 eetlepels gemalen of geraspte Parmezaankaas 2 eetlepels olijfolie 2 eetlepels lichte room 1 eetlepel basilicum peper en zoutBreng in een ruime kookpan lichtgezouten... bekijk recept »


Pagina 100 van 100