1000 recepten voor tagliatelle
1 koffielepel pijnboompitten p.pers. 1 eetlepel pesto p.pers. 1/2 tomaat p.pers. enkele in stukken gesneden champignons p.pers olijfolie - vers geraspte parmesankaas Tagliatelle of andere pasta In wat olijfolie de pijnboompitten aanbakken, stukken ch... bekijk recept »
Verse tagliatelle 250 gr. half potje groene pesto 2 blikjes tonijn a 185 gr. elk 1 ons zwarte olijven 1 bakje cherry tomaten Meng een half potje groene pesto, de afgegoten tonijn in stukjes en de tomaten gewassen en gehalveerd door de pasta en garnee... bekijk recept »
450gr shoarmavlees500gr boerenkool500ml melklasagnebladenmix voor tagliatelle roomsaus (Honig)geraspte kaasbeetje boterpeper en zout Ovenschaal invetten met een klein beetje boter, laagje saus inscheppen, daarop lasagnebladen, daarop boerenkool en da... bekijk recept »
Pasta bijv tagliatellepeultjes2 blikjes tonijnzilveruitjeszongedroogde tomaatjescreme fraiche2 tomaten en wat je verder nog lekker vindt. ik had er ook nog een beetje honing mosterd dressing doorheen gedaan De peultjes 6 min. koken in kokend water me... bekijk recept »
60 gram blanke amandelen - 2 teentjes knoflook - 350 gram trostomaten - 4 eetlepels olijfolie - 150 ml vleesfond - 600 gram kalfs(rib)lapjes - 3 takjes verse fijngehakte peterselie - zout - (versgemalen) peper - 1 dl medium sherry. Bereidingsw... bekijk recept »
250 g [verse] tagliatelle, scheut olijfolie, 100 g mini-asperges of groene aspergetips, 150 g mini-broccoli of asperge-broccoli, 2 dl creme fraiche, 100 g gepelde garnalen, 100 g gerookte zalmsnippers, zout en peper, enkele blaadjes basilicum. Leg de... bekijk recept »
Radichiosalade (pakketje ah) honing-mosterddressing walnoten stoofpeertjes Bereidingswijze Walnoten pellen en grofhakken en even roosteren in een droge koekepan Radichiosalade mengen met de walnoten en de dressing. Stoofpeertjes in stukjes snijden en... bekijk recept »
1 schaal kalkoenfilet(ca.350 gr 2 uien 4 eetlepels (vloeibare)margarine 300 gr. tagliatelle 1 pot Grand italia Toscana saus (260gr.) 1 blik gepelde tomaten 1 bol mozzarella(125 gr.) peper en zout Boter verhitten in de wok* En de kalkoen stukken in 15... bekijk recept »
1 pak torellini met kaasvulling1 pak tagliatelle roomsaus (HONIG) 1/4 l koude melk250 g champignons in plakjes225 g bladspinazie (diepvries)1 pakje boursin van 80 ggeraspte kaas. Tortellini koken volgens aanwijzing op het pak. Sausmix mengen met 1/4 ... bekijk recept »
100 gr knoflook boter, +- 20 scampi's 1 ui , 1 el kerrie poeder, 4 teentjes knoflook uitgeperst, melk bloem250 ml room, 5 eetlepels olijfolie 1/4 liter kippenboullion, versgemalen peper zout, nootmuskaat, 500 gram spaghetti of tagliatelle Pel de sc... bekijk recept »