1000 recepten voor tagliatelle
24 langoustines400 g tagliatelle (zwarte)4 tomaten2 dl room2 dl droge, witte wijnolijfolie2 el peterselie1 sjalot2 tenen knoflookcayennepeperpeperzout1. Snipper de knoflook en de sjalot. Hak de peterselie. Verwarm de oven voor op 190° C. Halveer ... bekijk recept »
1 ui, fijngehakt1 teentje knoflook, geperst ½ rode paprika, in reepjes olijfolie24 scampi's, gepeld ½ el paprika (pikant) ½ el currypoeder1 El gehakte peterselie1 scheut cognac1 bokaal pastasaus Basilico Carrefour200 ml room tagliatelle enkele blaadj... bekijk recept »
1 in stukken konijn1 el dijonmosterd2 el graanmosterd2 el zure room4 tomaten2 el zonnebloemolie100 ml witte wijnpeperzout1. Spoel de tomaten en snij ze in partjes. Leg ze bij het konijn. Kruid met peper en zout. Schenk er de witte wijn en 200 ml wate... bekijk recept »
16 gamba's2 tenen knoflook (gesnipperd)1 rode chilipeper (fijngehakt)1. Marineer 16 gamba’s 20 minuten in 3 el olie gemengd met 2 gesnipperde teentjes knoflook en 1 fijngehakt rood chilipepertje. 2. Bak ze dan, in de marinade, op middelhoog vuur gaar... bekijk recept »
500 g scampi 100 g ruccola 4 teentjes knoflook 500 g tagliatelle peper - zout 1. Pel de scampi en verwijder het maag-darmkanaal.2. Bak ze aan in ruim wat boter.3. Voeg de fijngehakte knoflookteentjes toe en kruid met peper en zout.4. Ruccola fijnsni... bekijk recept »
350 g kabeljauwfilet zout versgemalen peper 0.5 geperste citroen 1 vlees tomaat 1 ui 2 tenen knoflook 2 eetlepel olijfolie 2 eetlepel rode pesto 125 ml crème fraîche 400 g tagliatelle1. kijk foto (seizoen niet zeker) bekijk recept »
300 gram kipfilet 250 gram scampi 1 potje saffraan 250 ml room solo peper, zout maïzena of instanbindmiddel1. smelt de solo en bak de in stukjes gesneden kipfilet, laat enkele minuten doorbakken.2. haal uit de pan en bak heel kort de scampi, voeg ... bekijk recept »
500 gr kipfilet 2 rode uien 1 blik halve perziken op siroop solo bakken en braden 1 kl speculooskruiden peper&zout (pezo) 1. Snij de kipfilet in blokjes, pel de uien en hak fijn.2. Smelt 2 el solo in een braadpan en bak de kipblokjes mooi bruin.3. ... bekijk recept »
80 gr. ongekookte tagliatelle 270 gr. zalmmoot 450 gr. diepvries spinazie (geen ala créme) 250 gr. uien 1 bakje Paturain light scheutje melk peper en zout Water koken voor de pasta wanneer het kookt pasta toevoegen. Uien is stukjes snijden Zal... bekijk recept »
voor 4 personen: Boter 16 champignons 1 teentje gehakte look 8 el spekblokjes 2dl room 4 el gehakte peterselie 300 gr tagliatelle citroensapVersnijd de champignons en bak ze met wat gehakte look en de spekblokjes stevig aan. Bevochtig met de room en ... bekijk recept »