Papardelle met eekhoorntjesbrood, gerookte eendenb

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Maak het eekhoorntjesbrood schoon met een vochtige doek en snijd het in fijne schijven. Fruit de sjalot met olijfolie en voeg het eekhoorntjesbrood eraan toe. Bak het eekhoorntjesbrood gaar en voeg er een beetje kookvocht van de pasta aan toe, kruid vervolgens met peper en zout en voeg er een koffielepel PH Pastabouillon aan toe. Werk af met Bakken & Braden tot je een smeuïge saus krijgt, voeg de fijngesneden bladpeterselie, de pijnboompitjes en de gerookte eendenborstsliertjes eraan toe. Kook de pappardelle al dente af en meng ze onder het eekhoorntjesbrood.

Papardelle met eekhoorntjesbrood, gerookte eendenb is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker


Hertenbiefstuk met paddenstoelen en madeiraroom
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Papardelle Maria
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Papardelle met eekhoorntjesbrood
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Papardelle met tomaat
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept