Tagliatellenestjes met Itailaanse ham

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Breng in een ruime kookpan lichtgezouten water aan de kook. Doe er de tagliatellenestjes in en laat ze op een zacht vuur gedurende 8 tot 10 minuten garen. Snijd intussen de Italiaanse ham in smalle reepjes en de ontpitte tomaat in dobbelsteentjes. Giet de deegwaren in een grote zeef of vergiet en verwarm 2 eetlepels olijfolie in de pan. Doe er dan de deegwaren weer bij, samen met de reepjes ham, de stukjes tomaat, 2 eetlepels room en een eetlepel basilicum. Roer om en laat even verwarmen. Kruid naar smaak met peper en zout. Verdeel de deegwaren over de borden en bestrooi elke portie met parmezaan. Dien onmiddellijk op.

Tagliatellenestjes met Itailaanse ham is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Ovenschotel met boursin en ham
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Warme bonensalade met krokante ham
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Schorseneren met ham en ei
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Sandwich ham met geroosterde tomaat
20 min
Bekijk recept

Mosselen met pastis, pasta en aioli
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tagliatellenestjes met scampi's
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tagliatellenestjes met Italiaanse ham
0 min
Bekijk recept