358 recepten met cantharellen
1 truffel 1 aardappelvastkokende 100 gr. cantharel 1 l. kippenbouillon 8 dl. room 4 el. mosterd Olijfolie 1 klont boterkoude 4 takjes kervelverse Zout Peper De bouillon tegen de kook aanbrengen en de truffel hierin in ongeveer 15 minuten gaar pochere... bekijk recept »
600 gr varkenshaasje 300 gr cantharellen en 300 gr jonge bladspinazie 1 bol mozarella van ong 125 gr 1 dl room 4 dl kalfsfond 1 dl sherry 50 gr pistachenoten 1 eetl rozemarijn1. verwarm de oven voor op 180°2. blancheer de spinazie heel even in kokend... bekijk recept »
400 g cantharellen of girolles 100 g Solo 1 blokje Knorr finesse groentebouillonblokje 1 sjalotje 0.5 l droge witte wijn Peper Zout 4 kreeften (tussen 350 en 400 g)) 10 g verse dragon 50 g parmezaanse kaas muskaatnoot 1. Dompel de kreeften 2 to... bekijk recept »
500 gr sperziebonen2-3 takjes bonekruidzout 75 gr doorregen spek1 el boter1 ui250 gr cantharellenzoutbeter375 gr tomaten. De bonen,afhalen wassen snijden of in stukjes breken. Bonekruid afspoelen. Bonen en kruid te zamen aan de kook brengen en ongeve... bekijk recept »
1 kg Cantharellen- 4 Sjalotten of 2 Uien- 4 el. Boter- 1 el Bloem- 3 dl. Room- 1 el. gehakte Peterselie- Zout & Peper. Maak de cantharellen schoon en snijd ze naargelang hun grootte een of twee keer door. Bak in een pan de fijngehakte sjalotte... bekijk recept »
20 gm ontbijtspek 200 gm cantharellen 1 peper en zout 1 peterselie 1 snee toast 1 eetlepel(s) geraspte kaas Snijd het spek klein en bak het uit. Maak de cantharellen schoon en snijd ze klein, laat ze 10 minuten stoven in het spek; doe er zout, peper ... bekijk recept »
8 stronkjes aspergebroccoli 4 el olijfolie 1 rode ui, fijngesneden 1 teentje knoflook, fijngesneden 250 g risottorijst (arborio) 5 dl kippenbouillon (evt. van tablet) 2 1/2 deciliter rode (italiaanse) wijn, bijv. ba; rolo 1 el roomboter of margarine ... bekijk recept »
1 truffel 1 aardappel vastkokende 100 gm cantharel 1 liter kippenbouillon 800 ml room 4 eetlepel(s) mosterd 1 klont boter koude 4 takjes kervel verse 1 zout 1 peper 1 olijfolie ----BENODIGDE MATERIALEN---- 1 een staafmixer 1 een zeef 1 en een paar 1... bekijk recept »
4 hertenkalftournedos500 g cantharellen4 aardappelen2 sjalotten2 tenen knoflook2 kl gehakt peterselie400 ml wildfond1 borrelglaasje porto (rode)truffelolieolijfolieboternootmuskaatpeperzout1. Pel en pers de knoflook. Borstel de champignons schoon en ... bekijk recept »
500 g gehakt50 g spekblokjes1 kg vastkokende aardappelen4 tomaten250 g cantharellen1 ui1 blikje tomatenblokjes (800 g)150 g emmentaler (geraspt)250 ml melk250 ml vleesbouillon50 g boter50 g bloemolijfolienootmuskaatpaprikapoederpeperzout1. Verwarm de... bekijk recept »