Cappuccino van erwten en cantharellen

4
30 min
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Laat de erwten ontdooien. Borstel de cantharellen schoon en snij ze kleiner. Pel en snipper de sjalot en de knoflook.
  • 2 Fruit de sjalot en de knoflook glazig in een klontje boter. Voeg de erwten en de cantharellen toe en stoof nog 2 minuten mee. Blus met de bouillon en breng aan de kook. Laat 10 minuten zachtjes koken. Voeg de room toe en mix de soep.
  • 3 Voeg naar smaak meer bouillon toe of laat de soep verder inkoken. Kruid mt peper, zout en nootmuskaat.
  • 4 Verwarm de melk in een pannetje . Schuim de warme melk op met de staafmixer. Schenk de soep in mooie glaasjes en lepel het melkschuim op de soep. Werk af met een snuifje nootmuskaat.

Cappuccino van erwten en cantharellen is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Bladerdeegpasteitjes met cantharellen en krab
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Heldere bouillon met cantharellen
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gebakken rendierbiefstuk met gestoofde savooiekool, cantharellenportjus en cranberrycompote
30 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Tamme eendenborst met oestersaus
45 min-
Bekijk recept

Cappuccino van kastanjepompoen met sesam en chips van gerookte eendenfilet
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Paprika-cappuccino
25 min Voorgerecht
Bekijk recept
Kindercappuccino
10 min
Bekijk recept
Cappuccino met paddenstoelen en krokante pancetta
35 min Voorgerecht
Bekijk recept