358 recepten met cantharellen
800 g vastkokende aardappelen (in blokjes)400 g cantharellen1 stengel preiwit (in reepjes)800 ml runderbouillon3 el zonnebloemolieuit de molen peperzout2 el dille (fijngehakt)1. Schil en spoel de aardappelen. Snij ze in blokjes. Borstel de cantharell... bekijk recept »
0 krielaardappelen2 kalfskoteletten (met 2 ribben ipv 1)12 zilveruien400 g cantharellen120 ml groentebouillon4 el olijfolie50 g boter5 takjes tijm10 korianderzaden5 peperbollenuit de molen peperzout1. Verwarm de oven voor op 180 °C. Spoel de aard... bekijk recept »
1 rol bladerdeeg (kant-en-klaar)100 g spekreepjes200 g cantharellen1 prei (dikke)1 sjalot (gesnipperd)1 el bladpeterselie1 el bieslook (in ringetjes)3 eieren3 dl roomparmezaanolieboterpeperzout1. Verwarm de oven voor op 180° C.Snipper de sjalot f... bekijk recept »
-600 gram sukadelapjes -zout -versgemalen peper -2 eetlepels boter -1 grote uigesnipperd -2 tenen knoflookgesnipperd -2 takjes tijm -1 stukje foelie -1 blaadje laurier -2 peperkorrels -3 dl rode wijn -200 gram cantharellen -6 plakjes bladerdeeg -1 ei... bekijk recept »
Voor 4 personen: Twee dubbele kipfilets 250 gram champignons 200 gram cantharellen of eekhoorntjesbrood 3 dl kippenbouillon 3 dl room 2 dl Noilly Prat roomboter twee eetlepels gehakte peterselie een teen knoflook fijngehakt verse peper en zout cayenn... bekijk recept »
2 sjalotjes 2 sinaasappels 40 gram gedroogde shii-take 4 takjes verse tijm of 4 theelepels gedroogde tijm 2 pimentkorrels 1 1/2 dl rode wijn peper en zout 100 gram cantharellen 1 1/2 eetlepel olijfolie 2 eetlepels fijngehakte peterseliePel en snipper... bekijk recept »
200 g cantharellen 60 g boter 50 g bloem 5 dl melk 2 bouillonblokjes 200 g rambol zoutpeper ? krop lollo rosso 12 mini pasteitjes of 4 pasteitjes Maak de cantharellen schoon met een doekje en snijd ze in stukken. Smoor de cantharellen 5 minut... bekijk recept »
2 flinke varkenshaasjeszoutpeper21/2 dl rode wijn2 dl rode port5 jeneverbessengekneusd2 laurierblaadjes40 g boter2 dl wildfond1 dl slagroom250 g cantharellenkoude klontjes boter. Voorbereiding Varkenshaasjes inwrijven met zout en versgemalen peper. I... bekijk recept »
2 sjalotjes 2 sinaasappels 40 g gedroogde shii-take 4 takjes verse tijm of 4 theelepels gedroogde tijm 2 pimentkorrels 1 1/2 dl rode wijn Peper Zout 100 g cantharellen 1 1/2 eetlepel olijfolie 2 eetlepels fijngehakte peterselie Pel en snipper de sja... bekijk recept »
75 g gedroogde morieljes 300 g cantharellen 2 sjalotjes 2 teentjes knoflook 2 lente-uitjes 7 el olijfolie 300 g risottorijst 1 dl droge witte wijn 7 1/2 dl kippenbouillon 25 g roomboter peperzout 25 g Parmezaanse kaas aan 1 stuk Verhit 2 el olie en b... bekijk recept »