358 recepten met cantharellen
2-3 el olijfolie 125 g verse cantharellenin stukjes zout peper 50 g boter 2 sjalotjesfijngesneden 250-300 g arboriorijst 1 1/2 dl droge witte wijn 1-1 1/2 l kokende groentebouillon 50-100 g verkruimelde verse geitenkaas 75-125 g kleine rucolablaadjes... bekijk recept »
Voor 4 personen: Voor de kwartels: 8 kwartels 50 gram spek in blokjes 100 gram kipgehakt 2 eetlepels gehakte noten 2 eetlepels gewelde rozijnen 2 theelepels tijm zout peper binddraad fijngesneden ui en wortel droge witte wijn boter Voor de saus: 300 ... bekijk recept »
4-6 plakjes diepvries bladerdeeg1 sjalotje175gr grotchampignons,1teentje knoflook2el boter of margarine1flesje maggie basis voor champignoncremesoep1takje tijm,0,5dl sherry en eierdooier. Bereidingswijze Verwarm de oven op 200graden. Ontdooi het blad... bekijk recept »
Voor 2 potten a 500 gram: 1,5 kilo zeer verse paddestoelen bijvoorbeeld een mengsel van porcinieekhoorntjesbroodhoningzwamcantharellenshii-takes en kastanjechampignons 1 liter witte wijnazijn 5 dl water 20 zwarte peperkorrels 10 laurierblaades ... bekijk recept »
750 gram (kastanje)champignons en/of andere paddestoelen zoals cantharellen 2 eetl. olijfolie 25 gram boter 2 eetl. gesnipperde sjalotjes 1 theel. ragfijn gehakte knoflookteentjes 1 takje verse tijm 1 klein laurierblad 4 dl stevige rode wijnzoals Ros... bekijk recept »
1 zwartpootkip (1,5 kg)200 g spinazie160 g pastinaak200 g sjalot (fijn gesnipperd)1 kg blauwe pruimen0.5 kg appel (in klein stukjes)80 g dooierzwammen (schoongeborsteld)80 g cantharellen (schoongeborsteld)25 cl rode wijnazijn4 plakjes Lardo di colonn... bekijk recept »
Voor 8 personen: 500 gr pastameel (semola di grano duro, fijn gemalen); 5 eieren; roomboter; olijfolie met porcini; 800 gr gemengde wilde paddenstoelen (ik gebruikte cantharellen, shii take, pieds de mouton, nordic oesterzwammen en pholiote, maar and... bekijk recept »
300 g kalfszwezerik1 theel.citroensap10 g gedroogde morieljes20 slieraspergeszout,peper50 g shii-take75 g oesterzwam10 g truffel8 cantharellen of andre paddestoelen20 g glace de viandebloem25 g boter1 dl. kalfsbouillon1 theel. aardappelzetmeel1 theel... bekijk recept »