358 recepten met cantharellen
4 dunne kalfsschnitzels van elk circa 125 g; ram wat peper en zout 125 gram verse roomkaas 2 eetlepels gedroogde en fijngesneden tomaten 1 eetlepel fijngesneden kappertjes handjevol peterselieblaadjes 4 plakken rauwe ham 4 eetlepels olijfolie 3 sja... bekijk recept »
1 fazant van ca. 1 kg Versgemalen peper Zout 125 gr boter 2 plakken vers spek 50 gr Ardennerham 10 jeneverbessen 3 dl wildbouillon 2 dl rode wijn 1/2 dl gin 20 gr bloem 50 gr fijne pate 1/2 dl koffieroom Verwijder het eventueel overtollige vet van d... bekijk recept »
1 parelhoen van ca. 1 kg Versgemalen peper Zout 125 gr boter 2 plakken vers spek 50 gr Ardennerham 10 jeneverbessen 3 dl wildbouillon 2 dl rode wijn 1/2 dl gin 20 gr bloem 50 gr fijne pat‚ 1/2 dl koffieroom Verwijder het eventueel overtollige ... bekijk recept »
4 kalfslappen1 kg aardappelen200 g walnoten80 g kastanjes (gepeld)30 g paneermeel2 el bloem1 ei (losgeklopt)1 kg paddenstoelen (cantharellen, oesterzwammen)2 teentjes knoflook1 el bladpeterselie2 takjes tijmbotermelknootmuskaatpeperzout1. Schil de aa... bekijk recept »
600 g kalfsfilet1 l groentebouillon6 takjes tijm0.5 bosje peterselie0.5 bosje basilicum6 takjes dragon4 takjes rozemarijn1 bol knoflook4 kruidnagels10 zwarte peperbollen10 jeneverbessen20 korianderzaden400 g snijbonen300 g cantharellen4 sjalotten50 g... bekijk recept »
8 duivenborst filets van 75 gram 35 gr roomboter 150 cc rode port 150 cc rode wijn 1 el bruine basterd suiker 200 cc vlees of wildbouillon (Uit pot of van blokje) 75 gr cantharellen 75 gr oesterzwammen 75 gr Shii-takes 75 gr kastanjechampignons 75 g... bekijk recept »
50 gr witte champignons - 50 gr kastanje champignons - 50 gr schapevoetjes - 50 gr cantharellen - 1 vel fillodeeg - 0,5 courgette - 2 vleestomaten - 8 blaadjes basilicum - 10 gr verse gember - 4 eetlepels olie - 2 dl room - peper - zout Verwarm de ov... bekijk recept »
4 (tamme) konijneboutenpeper&zout,2 el bloem100 gr boter3 uien (in halve ringen)2 tenen knoflook (gesnipperd)3 laurierblaadjes3 takken tijm1 tl jeneverbesjes3.5 dl wildfond1.5 dl droge witte wijn. Hulpmiddelen Braadpanzeef. Hulpmiddelen - Braadpanze... bekijk recept »
- 300 gr gedroogde tagliatelle - 400 gr wilde paddestoelen - 100 gr zwarte olijven - 3? el olijfolie extra vergine - 100 gr (hoeve)boter op kamertemperartuur - 4 teentjes knoflook - 2 takjes verse peterselie - parmezaanse kaas - zout - peper eekhoo... bekijk recept »
7 plakjes roomboter diepvriesbladerdeeg1 ei200 gr kastanje champignons150 gr shii take150 gr cantharellen150 gr oesterzwammenstukje gemberwortel van 2 cm2 el boter2 teentjes knoflook1/2 el japanse sojasaus1 el medium sherry1 el maizenaversgemalen zwa... bekijk recept »