Kalfskotelet met uitjes en cantharellen

4
50 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 180 °C. Spoel de aardappelen. Pel de uitjes. Borstel de paddestoelen droog schoon.
  • 2 Verhit 2 el olijfolie en 20 g boter en schroei de koteletten aan beide kanten dicht. Hou even apart.
  • 3 Fruit in dezelfde pan de aardappelen en de uitjes. Doe ze in een ovenschaal en leg er het vlees weer bij. Kruid met peper en zout. Doe er de peper- en korianderbolletjes bij, en 4 takjes tijm. Bedruip met 4 el bouillon en zet 15 minuten in de oven.
  • 4 Draai de koteletten om en bedruip met de rest van de groentebouillon. Zet 5 minuten terug in de oven. Voeg dan de cantharellen toe en zet nog 10 minuten in de oven.
  • 5 Laat het vlees 10 minuten rusten onder aluminiumfolie alvorens het aan te snijden.

Kalfskotelet met uitjes en cantharellen is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Bladerdeegpasteitjes met cantharellen en krab
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Heldere bouillon met cantharellen
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gebakken rendierbiefstuk met gestoofde savooiekool, cantharellenportjus en cranberrycompote
30 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Tamme eendenborst met oestersaus
45 min-
Bekijk recept

Kalfskotelet met Normandische room en calvados
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Marinade Voor Kalfskotelet.
Langer dan 2 uur -
Bekijk recept
Kalfskotelet In Portsaus
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kalfskotelet In Portsaus
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept