1000 recepten met melk
0.5 l melk 150 g pure chocolade 1 afgestreken el Maïzena® Plus 1. Los de Maïzena® Plus in een pan op in de melk. Breek de chocolade in stukjes.2. Doe de chocoladestukjes in de melk. Laat 4 à 5 minuten zachtjes opwarmen onder voortdurend ro... bekijk recept »
5 eieren 170 gr chocolade 1 klontje boter 3 eetlepels poedersuiker 2 eetlepels melk1. Chocolade smelten in een warm waterbad2. Klontje boter laten smelten bij de chocolade.3. Eigeel met de melk samenvoegen.4. Eiwit opkloppen met de suiker.5. E... bekijk recept »
145 GR PURE CHOCOLADE 125 GR MELK 3 GR GELATINE (1 blaadje geweekt in koud water) 250 gr room 1. verwarm de chocolade in een warmwaterbad. verwarm de melk, maar laat deze niet koken. Los de geweekte gelatine op in de warme melk. Giet beetje bij bee... bekijk recept »
[color=blue:2a4922153b]**Voor de crépes[/color:2a4922153b] 3 Eieren 5 dl. Melk 200 gr. Ongebleekte bloem 1/2 tl. Zout 30 gr.Roomboter op kamertemperatuur [color=blue:2a4922153b]**Saus en vulling[/color:2a4922153b] 7 1/2 dl. Melk 45 gr. Roomboter 3 ee... bekijk recept »
Nodig voor de cupcakes: 120 gr bloem 130 gr fijne kristalsuiker1 zakje vanillesuiker1,5 tl bakpoeder1 snufje zout 40 gr ongezouten roomboter op kamertemperatuur120 ml volle melk1 ei (maat L)1 kwart tl vanille-extract 1 cupcakebakvorm voor 12 cupcakes... bekijk recept »
400 gr oud brood 3 sneetjes peperkoek 1 theelepel kaneelpoeder 1. De ingrediënten in dit recept zijn voor 4 personen. Wil je dit voor meer of minder personen klaarmaken? Dat kan: 1 persoon 2 personen 4 personen 6 personen 8 personen 2. ingrediënten3... bekijk recept »
300 gram gistdeeg 1.5 l. melk 170 gram paprijst 90 gram suiker 6 eieren 10 gram custardpoeder[color=blue:5230ef8e37]**Gistdeeg**[/color:5230ef8e37]250 gram bloem 20 gram boter 1 mespunt zout 1.2 dl melk 20 gram suiker 15 gram gist- Maak het g... bekijk recept »
125 gram magere kwark 4 eetlepels melk 4 eetlepels olie 1 ei 50 gram basterdsuiker 1 pakje vanillesuiker 1 mespuntje zout 250 gram tarwebloem 1 pakje bakpoeder 100 gram gepeldegeraspte amandelen. =================================== Voor het ... bekijk recept »
50 g boter 1 ei 1 zakje gedroogde gist 450 g bloek 0.5 theel. zout 3 theel. speculaaskruiden 50 g suiker 75 g rozijnen 0.25 l lauwwarme melk Voor de versiering: 75 g bloem 2 eetl. zonnebloemolie 1 losgeklopt ei 4 eetl. melk 75 g suiker ... bekijk recept »
- 4 grotebrede snijbonen - 50 gram zeer kleine bloemkoolroosjes - 3 eetlepels bechamelsaus - 3 eetlepels hollandaisesaus - 2 eetlepels boter om te bakken - 8 kleine coquilles (gedoken) - 1 theelepel zeer fijngehakte noten - 75 gram boter - 4 dunne p... bekijk recept »