1000 recepten met biefstuk
Bijna iedereen loopt het water in de mond, bij het opstijgen van de heerlijke geur van gebakken biefstuk, in de keuken of op de barbecue. Er zijn verschillende stukken vlees: biefstuk, entrecôte, ossehaas, rib-eye, tournedos, t-bone steak, filet mignon (kleine haasbiefstukjes uit het dunne deel van ossehaas) en chateaubriand.300 g farfalle (pasta, zak 500 g) 50 g boter 2 tenen knoflook (fijngesneden) 1 schaal biefstukpuntjes ((300 g), op kamertemperatuur) 3 takjes rozemarijn (naaldjes gerist) 1 bakje kastanjechampignons ((250 g), in pla... bekijk recept »
0.5 koffielepel chilivlokken 300 g kerstomaten 1 kleine rode ui 2 knoflookteentjes 0.5 bosje koriander 4 eetlepels olijfolie 1 stuk rijpe avocado 4 rundersteaks 150 g elk Sap van 1 limoen 1 eetlepel sherry-azijn 1 eetlepel sojasaus versgemalen zwarte... bekijk recept »
4 biefstukken (op kamertemperatuur) 6 el olijfolie 2 takjes rozemarijn 3 tenen knoflook 1 citroen (schoongeboend) 40 g rucola 50 g Parmezaanse kaas1. Bestrooi het vlees met peper en zout. Verhit 3 el olie en bak het vlees 6 min.... bekijk recept »
1 el pesto rosso (duopak 2 x 90 g) 40 g boter (op kamertemperatuur) 1 el pijnboompitten 1 biefstuk (op kamertemperatuur) ½ el olijfolie ½ zak rucola (sla, 75 g) 1 el Parmigiano Reggiano flakes (kaas, bak... bekijk recept »
1 zakje blanke amandelen (45 g) 3 cm gemberwortel 2 sjalotjes 4 eetlepels olijfolie ½ theelepel gedroogde dragon (versgemalen) peper ½ pot gevogeltefond (a 380 ml) 2 struisvogelbiefstukjes 2 struikjes witlof 1 to... bekijk recept »
4 el olijfolie extra vierge 1 bakje platte peterselie (20 g) 1 bakje munt ((15 g), alleen de blaadjes) 1 teentje knoflook 2 el kappertjes (potje 100 g) 2 schaaltjes lamsbiefstuk (a 2 stuks) 1 el olijfolie1. Schenk de o... bekijk recept »
1 theelepel tijm 1 rode ui (fijngesnipperd) 2 eetlepels olijfolie 600 g biefstuk (in reepjes op kamertemperatuur) 100 g kastanjechampignons (in stukken (laat de kleintjes wel heel))1. Roer de tijm door de uisnippers. Bestrijk e... bekijk recept »
2 tl vijfkruidenpoeder 0,5 el zout 200 g biefstuk 1 el plantaardige olie 1 l groentebouillon 200 g noedels 400 g broccoli 100 g oesterzwammen 100 g taugé 4 bosuitjes 1 rode peper 1 vel aluminiumfolie1. Meng het vijfkruidenpoeder met... bekijk recept »
2 eetlepels vloeibare honing 2 citroenen (geraspt en geperst) 250 ml kippenbouillon (van tablet) 2 uien (gesnipperd) 100 g gewelde abrikozen (in reepjes) 4 eetlepels olijfolie 300 g couscous 300 g rode kool (ges... bekijk recept »
4 (kogel)biefstukken 50 g boter 2 kleine uien (in dunne ringen) 1 eetlepel bloem 1 theelepel poedersuiker 1 theelepel gedroogde tijm 150 ml witte wijn 2 theelepels bouillonpoeder1. Biefstuk ca. 15 min. op kamertemperatuur laten kom... bekijk recept »