1000 recepten met biefstuk
Bijna iedereen loopt het water in de mond, bij het opstijgen van de heerlijke geur van gebakken biefstuk, in de keuken of op de barbecue. Er zijn verschillende stukken vlees: biefstuk, entrecôte, ossehaas, rib-eye, tournedos, t-bone steak, filet mignon (kleine haasbiefstukjes uit het dunne deel van ossehaas) en chateaubriand.800 g krieltjes met schil olijfolie om in te bakken 2 teentjes knoflook 1 bosje bladpeterselie 1 citroen 50 g geraspte Parmezaanse kaas 400 g biefstuk boter KrieltjesVerwarm de oven voor op 220 ºC.Breng een pan met wa... bekijk recept »
2 stronken witlof 600 g biefstukken (premium) 3 el olijfolie 40 g rucola 3 el olijfolie extra vierge1. Snijd de onderkant van de stronken witlof en snijd het witlof in 4 parten. 2. Bestrooi de biefstuk met peper en zout. Verhit de olie i... bekijk recept »
1 rode peper (zaadlijsten verwijderd) 1 schaal Premium biefstuk ((a 2 stuks), op kamertemperatuur) 2 el zonnebloemolie 2 cm verse gember ((zakje 150 g), geschild) 2 el Thaise vissaus (flesje 250 ml) 1 el donkere basterds... bekijk recept »
1 kogelbiefstuk (op kamertemperatuur) 25 g boter 1 doosje magnetronfrites naturel (diepvries, 125 g) 1 sjalot (gesnipperd) 75 ml rode port 2-3 trostomaten (in partjes) 75 g witte kaas op olie (pot a 300 g) 1 eet... bekijk recept »
4 kogelbiefstukken (in plakjes) 2 el olijfolie 75 g pancetta (in stukjes) 2 sjalotten (in ringetjes) 1 el verse tijmblaadjes 50 ml rode port 125 g mascarpone 250 g verse pappardelle (pasta) 50 g geraspte Parmezaans... bekijk recept »
200 g paddenstoelen 3 el olijfolie 50 ml madeira 2 teentjes knoflook fijngesneden 1 tl gedroogde dragon zout en peper 4 mini-biefstukjesVeeg de paddenstoelen schoon en snijd ze in stukjes. Schep ze om met de olijfolie, madeira, de knoflook, gedroogd... bekijk recept »
50 g roomboter 700 g krieltjes 4 biefstukken 1 snufje zout 1 snufje peper 680 g doperwtjes met worteltjes (pot) 2 el honing 100 ml water 1 alumiumfolie1. Smelt in een koekenpan de helft van de boter. Bak de krieltjes in 10 min. goudbruin en g... bekijk recept »
6 eetlepels olijfolie ½ duobakje magere spekreepjes (Provençaals, a 250 g) 600 g broccoli (in roosjes) 3 bosuitjes 2 eetlepels citroensap1. In koekenpan 1/2 eetlepel olie verhitten en spekreepjes 5 min. uitbakken. Intussen in r... bekijk recept »
300 g witte rijst 1 bosje bosui 2 teentjes knoflook 1 rode peper olijfolie 1 el sojasaus Gebakken rijstBreng een pan met water en een beetje zout aan de kook.Kook de rijst in de pan met water volgens de bereidingswijze op d... bekijk recept »
300 g noedels 400 g biefstuk 2 teentjes knoflook 1 el sambal oelek arachideolie Kook de noedels gaar volgens de bereidingswijze op de verpakking.Pittige biefstukpuntjesSnijd de biefstuk in grove blokjes.Pel en snijd de knoflook f... bekijk recept »