1000 recepten met sjalot
4 stukken kabeljauw (filet pur) (diepvries) 1 kop erwtjes (diepvries) 1 kop tomatenblokjes (diepvries) 1 courgette 1 sjalot 1 teentje knoflook 4 dl visfond (bokaal) 2 dl vetarme room (15 % v.g.) 2 eetl. boter 1/2 koffiel. suiker sausbinder 1,5 koffie... bekijk recept »
Voor 4 personen: 2 Zeeuwse kreeften van ca. 600 g per stuk, 12 witte asperges, peper en zout, 100 g fijngesnipperde sjalot, 2 eetlepels sushi-azijn, 10 cl olijfolie, 100 gr ibericoham in fijne plakjes, 15 cl basilicumolie, mespunt geraspte citroensch... bekijk recept »
600 g zeebaars zout, peper, meel en paneermeel 3 eiwitten 2 dl Viskooknat 1 koffielepel tomatenconcentraat 1 koffielepel sojasaus 1 koffielepel oestersaus 2 koffielepels Luikse stroop 1 koffielepel azijn 1/2 gehakte sjalot 2 soeplepels olie klein g... bekijk recept »
- 4 zeebaarsfilets (diepvries, ) - 1 dikke wortel - 1 preiwit - 1 rode ui - 1/2 stronkje broccoli - 1 sjalot - 0,5 dl Noilly Prat - 1/2 tuinkruidenbouillonblokje - 0,5 dl lichte room - 1 dl olijfolie - 2 eetl. boter - 1/4 potje bieslook - 1 koffiel. ... bekijk recept »
Voor 4 personen: ongeveer 600 g visfilets (b.v. kabeljauw, victoriabaars) 4 appelen (b.v. jonagold) 6 tot 8 tomaten 2 eetlepels margarine(bakken en braden) 1 ui 1 sjalot 2 koffielepels tomatenpuree 100 g geraspte gruyère Provençaalse kruiden, peter... bekijk recept »
12 tomaten 1 klein blikje tomatenpuree 2 l kippenbouillon 2 knollen look 1/2 bot basilicum 2 dl Vitelma olie 1 ajuin 1 sjalot 1 aardappel 4 pladijsfiletsStoof de ajuin, sjalot en aardappel aan in Vitelma bakken en braden. Snij de tomaten in stukken e... bekijk recept »
8 reuzenchampignons 1 stengel bleekselderij, 2 eetlepels spekreepjes, 1 eetlepel kappertjes 1 teentje knoflook 1 eetlepel olijfolie 2 volle eetlepels roomkaas met sjalot (kuipje) geraspte kaasOven voorverwarmen op 175 graden celsius. Van 8 reuzencha... bekijk recept »
Voor 4 personen: 100 gr noordzeegarnalen 8 hondstongrolletjes (diepvries) 2 vellen bladerdeeg. 20 x 20 cm 1 sjalot 1 stengel preiwit 100 g champignons 4 dl visfond 1 dl droge sherry 1 dl room 1 eetl. boter 1 ei 2 eidooiers 1 koffiel. dragon peper en ... bekijk recept »
Voor 4 personen: 4 steaks 30 gr boter 2 el ontbolsterde en fijngehakte noten 3 dl slagroom 1 sjalot peper en zout 150 gr roquefort 1 dl witte wijnHak de sjalot fijn en laat ze gaar worden in een pan met gesmolten boter. Als de stukjes doorzichtig zij... bekijk recept »
8 sneden donker brood (rogge) 4 sneden bayon ham 8 grote verse spinazieblaadjes 1 sjalot fijn gesnipperd 2 tomaten ontveld en in blokjes gesneden 1 koffielepel pijnboompitjes 1 eetlepel fijngesneden basilicum 1 koffielepel witte wijnazijn 1 koffielep... bekijk recept »