1000 recepten met peultjes
200g verse cranberry's zak a 340g Ocean spray)3 eetlepels bruine basterdsuiker2 appels (goudrenetten)4 sjalotten300g paddestoelen(melange)2 eetlepels boterzout en peper4 struisvogelbiefstukken a 100g1dl wildfond(potje a 190ml.struik)2 dl slagroom Hul... bekijk recept »
125 dl kippebouillon, 0,6 dl lichte sojasaus, 2 eetl. vloeibare honing, 2 theel. ma?zena, 3 theel. geraspte verse gemberwortel, 2 theel. sesamolie, 1 groon of rood pepertje,zaad verweiderd en gehakt, 3 knoflooktenen,uit de knijper, 500 g kogel-ofhaas... bekijk recept »
Konijnenboutenolijfolieuien (rode of zoete zijn ook prima)bruin biermangochutneypeperzoutroosmarijn of tijmallesbinder. Hulpmiddelen Braadpanzeef Hulpmiddelen - Braadpanzeef Bereidingswijze Braad een aantal konijnenbouten aan in hete olijfolie. temp... bekijk recept »
VOOR DE KERRIE 1 uifijngehakt 25 gr boter 10 gr kerriepoeder 1 dessertlepel abrikozenjam sap van een halve citroen.GROENTEN 2 kleine uienfijngehakt 2 wortelen in reepjes 2 courgettes in plakjes 2 tomatenontveld zonder zaden en grof gehakt 25 gr boter... bekijk recept »
750 g kalfsriplappen 3 eetl. bloem 1 ui 3 tomaten 4 eetl.olijfolie 2 teentjes knoflook 2 dl rpde wijn 2 laurierblaadjes 1/2 kaneelstokje 1/2 theel. djinten (gemalen komijn) 3 theel. organo peper en zout 10 sjalotjes 1 eetl. azijn 1 thee... bekijk recept »
Voor 4 personen heeft u nodig: 750 gr gemengde groenten (zoals aspergespaddenstoelenworteltjespeultjesbamboescheutenpaprika) 1 doosje shii-take paddenstoelen 1 eetl olie 3 tenen knoflook 1/2 rode Spaanse peper 1 stengel citroengras (het dikke uiteind... bekijk recept »
? 4 hamlappen (a 100-125 gram) ? 2 eetlepels currypasta (rode Thaise) ? 1,2 liter water ? 2 bouillonblokjes ? 2 eetlepels soepgroenten (boeren) ? (of 0,6 liter water en 0,6 liter vleesfond bij de boerensoepgroenten) Voorbereiding Snijd de basilicumbl... bekijk recept »
1 bosje basilicum 6 stuks eieren 600 gr. kabeljauwfilet 4 teentjes knoflookgeplette 4 soepl olijfolie Peper 4 peultjes 3 stuks tomatenrijpe Zout Voorbereiding Leg de tomaten 30 seconden in kokend waterontvel en ontpit ze. Laat ze smoren in ol... bekijk recept »
-330gram rundsvlees. -2eetlepels balsamico-azijn. -4eetlepels oestersaus. -2eetlepels soja-saus. -2gehakte tentjes knoflook. -1chilipeper. -100gram tuinbonen. -50gram erwtjes. -50gram pinda-nootjes. -arachide-olie en boeter. -50gram peultjes. 4eetlep... bekijk recept »
500 gr (grot)champignons 1 ui 1 eetlepel groene peperkorrels uit een potje 100 gr blokjes gerookt spek 120 gr boter 100 ml rode wijn 4 hertenbiefstukjes zout 125 ml slagroom 4 eetlepels fijngeknipte bieslook Bak de spekblokjes in een koeken... bekijk recept »