1000 recepten met peultjes
Voor 4 personen: 4 kleine tournedos, gesneden uit rundfilet 1 broccoli, in roosjes 1 kg aardappelen 150 g boter 500 ml krachtige gevogelteconsommé of bouillon ingelegde truffel enkele kleine groente zoals babyworteltjes, mini rettich, peultjes, boont... bekijk recept »
Voor 4 personen: Twee dubbele kipfilets 250 gram champignons 200 gram cantharellen of eekhoorntjesbrood 3 dl kippenbouillon 3 dl room 2 dl Noilly Prat roomboter twee eetlepels gehakte peterselie een teen knoflook fijngehakt verse peper en zout cayenn... bekijk recept »
voor 4 personen: 100 gram ongezouten pecannoten 50 gram pijnboompitten 1 eetlepel fijngehakte peterselie 1 middelgrote rode ui 2 rijpe mangos 4 eetlepels citroensap 2 eetlepels suiker 1 theelepel gemberpoeder 1 eetlepel sambal oelek 4 enkele ki... bekijk recept »
Voor 2 personen: 2 kipfilets zout zwarte peper 50 gram boter 1 dl. cider (b.v. Chevalier Blanc) bakje champignons (250 gram) ½ theelepel tijm 125 ml. kookroom of slagroom 1 eetlepel fijngeknipte peterselie zout, peperKipfilets inwrijven met zout en z... bekijk recept »
4 personen: 4 zeewolffilets van 200 g 4 porties gemengde jonge groenten (wortels, prei, peultjes, enz.) 1 grote tomaat peper en zout voor de botersaus: 100 g verse hoeveboter 2 fijngehakte sjalotjes 1 klein glas witte wijn blaadjes verse basilicum ko... bekijk recept »
4 zeewolffilet van 200 g4 porties gemengde jonge groenten (wortels, selderijstengels, asperges, doperwtjes, peultjes...)1 tomaat hoeveboterpeper en zout[color=blue:8bb3bd301f]**voor de botersaus:[/color:8bb3bd301f]ca. 100 g hoeveboter1/2 sjalotje1/2 ... bekijk recept »
1 sjalotje 0,5 l visbouillon 2 dl witte wijn 0,5 dl droge witte vermout 1 takje tijm 2 takjes peterselie 5 peperkorrels 6 tongfilets 1 eetlepel citroensap zout versgemalen peper 100 gram gerookte zalm 125 cc (ml) slagroom 150 gram bakbo... bekijk recept »
=8 Kippendrumsticks, =Zout,zwarte peper, =2 Grote uien,=1 knoflook- teentje,=250 gr,Champig- nons,=2 el Zonnebloem- olie,=2 tl.Gedroogde provencaalse kruiden, =150 ml Kippenbouillon, =150 ml droge witte wijn, =2 tl Maizena,=150 ml Creme fraiche, =Fij... bekijk recept »
600 gram kabeljauwfilet 4 witte asperges 1 bosje lente-uitjes 12 geschrapte worteltjes 200 gram peultjes 50 gram boter 2 dl droge witte wijn 3 eetlepels Allesbinder 2 eetlepels fijngehakte dille (vers of diepvries) zout en peperVerwarm de oven voor o... bekijk recept »
1 blik tonijn op olie (400 gram) 250 gram pasta, bijvoorbeeld farfalle of fussili 250 gram sperziebonen, sugar snaps of peultjes 2-3 geroosterde paprika’s uit pot 8 zwarte olijven zonder pit 1 rode ui sap van 1 citroen 4-6 eetlepels olijfolie extra v... bekijk recept »