1000 recepten met peultjes
250 g pandanrijstzout en versgemalen peper3 eieren5 eetl. arachideolie of zonnebloemolie2 lenteuitjes/bosuitjes, in ringen1 gemberwortel, geschild en geraspt mespunt kerriepoeder (1cm)100 g diepvriesdoperwten100 g Hollandse garnalen (Vismarine)2 ... bekijk recept »
350 gram verse pasta (spaghetti) 1 flesje light room 3 eetlepels Bertolli Pesto Rosso 16 gamba’s gepeld 100 gram parmaham 100 gram peultjes 100 gram sperziebonen 0.25 bos bladselderij 1. Verwarm de frituurpan tot 160 graden. Kook de pasta volgens d... bekijk recept »
180 gr garnalen 1/4 el Soja saus 1/2 tl rijstazijn 1/4 cup Kippenbouillon, vetarm 1/4 tl Look 1/4 tl Gember 1/2 cup Rode ajuin 1/2 cup Broccoli 1,5 cups champignons 1,25 cups peultjes 1/4 cup Gele paprika 1/4 cups Waterkastanjes1. Spoel de ga... bekijk recept »
900 g ontbeende lamsschouder 70 g ajuin 2 blaadjes laurier 2 takjes thijm boter 3 g currypoeder 0,9 dl cognac 1,25 dl kokosmelk 5 dl fond1. -snij de lamsschouder in stukken van 3cm,kleur ze aan in boter samen met de ajuin tijm en laurier2. -bestrooi ... bekijk recept »
2 eetlepels Olijfolie 50 gram Mager rookspek, in blokjes 1 Ui, grof gesnipperd 1 teen Knoflook 1 eetlepel Tomatenpuree 2 eetlepels Milde paprika poeder 1 theelepel gemalen komijn 1 stuk Tomaat, ontveld in stukjes 100 ml vleesbouillon 1 Versgema... bekijk recept »
Voor 4 personen: 100 g verse roomkaas met kruiden 2 eetlepels verse basilicum, fijngehakt 2 eetlepels bieslook, fijngeknipt 2 plakjes ham 4 kipfilets 3 eetlepels vloeibare margarine 1 eetlepel citroensap 100 ml kippenbouillon (van een tablet)Meng de ... bekijk recept »
Twee stuks visfilet (bijvoorbeeld kabeljauw of lekker cheapokoolvis)mosterdProvencaalse kruidenbekertje (demi) creme fraiche (maar kokosroom of slagroom is ook goedblokje visbouillonbeetje waterscheutje citroensap of azijnscheutje (olijf)oliekrielaar... bekijk recept »
1 ui 1 teentje knoflook 10 groene olijven zonder pit 3 gedroogde tomaten op olie 4 tomaten 400 gram kipfilet 2 eetlepel olie vers gemalen peper 1 eetlepel provencaalse kruiden (gedroogd) 3 eetlepels rode pesto 200 g sugar snaps of peultjes 2 eetlepe... bekijk recept »
Voor 4 personen: 600-800 g ossenhaas of varkenhaas 4 sjalotjes, fijngesnipperd 400 g paddestoelen (cantharellen, oesterzwammen of champignons), gesneden +/- 8 plakjes parma- of rauwe ham +/- 8 plakjes roomboter bladerdeeg verse peper tuinkruiden room... bekijk recept »
Voor 4 personen: 4 Biefstukken (van 125 gram) 3 grapefruits (rode) 60 g boter 6 eetlepels slagroom 1 borrelglaasje port (rode) 1 eetlepel honing (fruitbloesem) 1 eetlepel basilicum (vers, fijngesneden) zout peperPers twee grapefruits uit. Sc... bekijk recept »