Salade van rundvlees met komkommer

4
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Giet het sap van 1 limoen in een schaal, voeg de geraspte gember toe, de geperste knoflooktenen en de komijn. Meng, voeg dan de in reepjes gesneden steaks toe en meng goed. Dek af en laat 2 uur in de koelkast marineren.
  • 2 Halveer de komkommer overlangs, ontpit en snij in fijne plakjes. Overgiet met 2 eetlepels limoensap, de fish sauce en 2 eetlepels olijfolie. Voeg de bruine suiker en de gehakte munt toe. Meng en breng op smaak met peper en zout.
  • 3 Leg kleine slabladeren op de borden en vul ze met de komkommersalade.
  • 4 Laat het vlees goed uitlekken en bak de reepjes in 2 eetlepels olie in een wok of grote braadpan op hoog vuur. Verdeel ze over de slabladeren en dien meteen op.
  • 5 Je kan er Thaïse rijst of rijstnoedels bij serveren.

Salade van rundvlees met komkommer is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Quinoasalade met rivierkreeftjes en krab
30 min-
Bekijk recept
Salade van tomaten, komkommer en feta
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Garnalencocktail met rode peper en komkommer
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Paprikasoep met kipfilet en bieslookrijst
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Salade van zeevruchten en zeeaster
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Franse salade niçoise
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Frisse salade met makreel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade met cranberrypaté-toast
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept