Salade van zeevruchten en zeeaster
2
sterren op basis van
5
stem(men)
person
8
timer
10 min
restaurant
Bijgerecht
link
Albert Heijn
print
Ingrediƫnten
1 zak gemengde zeevruchten (diepvries, 500 g)
6 eetlepels (arachide)olie
4 limoenen
1 eetlepel vissaus
1 theelepel suiker
2 teentjes knoflook (fijngehakt)
1 rode peper (fijngehakt)
150 g zeeaster (lamsoren, groente)
Bereiding
Zeevruchten ontdooien volgens aanwijzing op zak en goed droogdeppen met keukenpapier. In schaal olie met limoensap, vissaus en suiker tot dressing kloppen. Knoflook en chilipeper erdoor roeren. Zeevruchten erdoor scheppen en minstens 1 uur laten marineren. Af en toe omscheppen. Daarna in zeef zeeaster goed schoonspoelen en goed laten uitlekken. Zeeaster door gemarineerde zeevruchten mengen.
Salade van zeevruchten en zeeaster is een recept van
Albert Heijn
Receptenzoeker
search
Dit vind je misschien ook lekker
Zeeastersalade met noten »
Gebakken roodbaars met gesmoorde zeeaster »
Zalm-saffraansoep met zeeaster »
Pasta met zeeasters »
Franse salade niçoise »
Frisse salade met makreel »
Salade met cranberrypaté-toast »
Salade met jumbogarnalen, avocado en waterkers »