Mechelse Koekoek Op Oosterse Wijze

4
Langer dan 1 uur -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Meng in een kom de honing, de azijn en een eetlepel sojasaus.Wrijf het gevogelte hiermee in en laat het 1u.15 braden in een op 180?C voorverwarmde oven. Overgiet het ondertussen geregeld met wat braadvocht. Bereid de groenten : snijd de peultjes in stukken en de worteltjes in staafjes, snijd de uien overlangs in twee en daarna in stukken van 5 cm, verdeel de broccoli in roosjes.Was de sojascheuten. 10 minuten voor het einde van de braadtijd van de koekoek verhit u 2 eetlepels olie en 1 eetlepel sojasaus in de wok (of hapjespan). Bak de broccoli en de wortelen enkele minuten op een hevig vuur, daarna de peultjes en tenslotte de uien en de sojascheuten. Leng ondertussen aan met wat bouillon en kruid met peper.

Mechelse Koekoek Op Oosterse Wijze is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Gestoomde visbroodjes
50 min Snack
Bekijk recept
Meatloaf
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenskoteletten op Griekse wijze
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Citroenbouillon met gevulde pasta
15 min Voorgerecht
Bekijk recept

Mousseline met carpaccio van asperges
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Mechelse koekoek met sinaasappel en sjalot
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Filet van Mechelse koekoek
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde koekoek met een saus van brie
Hoofdgerecht
Bekijk recept