Gegrilde koekoek met een saus van brie

4
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kruid de filets met peper en zout en bak ze in een grillpan.
  • 2 Blancheer de broccoliroosjes en de lente-ui kort in gezouten water.
  • 3 Verfris de groenten in ijswater (op die manier behouden ze hun frisse kleur).
  • 4 Smelt de boter en stoof er de sjalotsnippers glazig in. Voeg de kippenbouillon toe en laat voor de helft inkoken. Voeg de brie toe. Mix tot een gladde massa en kruid met peper en zout.
  • 5 Stoof de broccoli en de lente-ui aan in een beetje boter.
  • 6 Neem de groenten van het vuur en roer er de rauwe Chinese kool en de spinazieblaadjes doorheen.
  • 7 Serveer de kippenfilets met de groenten en de saus op de voorverwarmde borden. Lekker met verse tagliatelle.

Gegrilde koekoek met een saus van brie is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Brie-walnotentaartjes met honing
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pastasalade met brie en walnoten
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Groenterisotto met brie en basilicumolie
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bbq-focaccia
15 min- Bijgerecht
Bekijk recept

Gegrilde broccoli met tomaatjes en balsamico
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gegrilde vis met venkel
40 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde aubergine
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gegrilde mango met aardbeien-gemberdip
20 min Nagerecht
Bekijk recept