Citroenbouillon met gevulde pasta

4
15 min
Voorgerecht
3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Breng de kippenbouillon met de salie en het citroensap aan de kook. Voeg de pasta toe en laat 2-3 min. meekoken. Leg intussen enkele spinazieblaadjes op elkaar, rol ze samen strak op en snijd ze met een scherp mesje in ragfijne reepjes. Snijd de rest van de blaadjes op dezelfde wijze. Verdeel de spinaziereepjes over 4 borden en schenk hierop de bouillon.

Citroenbouillon met gevulde pasta is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Kruidige pasta met geitenkaas
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittige pasta met salami
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met rode zalm
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met tomaten-vissaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Prei met citroen en honing
25 min Bijgerecht
Bekijk recept