Wild Konijn Met Jagersaus

4
30-60 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Snijd het konijn in stukken,maak de champignons schoon en snijd ze in 4,hak de sjalot en het dragon. Laat de stukken konijn goudbruin bakken in een beetje hete olijfolie in een cocotte,voeg de sjalot toe en breng op smaak met peper en zout. Overgiet alles met witte wijn,voeg de tomatenpuree,de kalfsfond en de helft van het dragon toe.Zet het deksel op de cocotte en laat het konijn verder garen op een matig vuur.Laat 25 minuten koken,voeg de champignons en de Porto toe en laat opnieuw 10 minuten koken. Bind de saus met de maizena.Voeg de rest van het dragon toe. Dien bij het konijn gestoomde aardappelen op en garneer het gerecht met een takje dragon. Een tip: Je kan er gerookte spekreepjes aan toevoegen, maar dan zal het gerecht calorierijker zijn.

Wild Konijn Met Jagersaus is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Everzwijngebraad met jagersaus
0 min
Bekijk recept
Everzwijngebraad met jagersaus
0 min
Bekijk recept
Wild Konijn Met Jagersaus
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Jagersaus
0-10 min - Voorgerecht
Bekijk recept

Kleine clafoutis met bospaddenstoelen en parmezaan
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Ovenfarfalle met zalm en prei
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Wildzwijn burger
Bekijk recept
Terrine van wild konijn met pruimen
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept