Everzwijngebraad met jagersaus

3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Smelt de boter in een koekepan. Bak het gebraad aan beide kanten mooi bruin, en gaar het verder in de oven. Breng op smaak met peper en zout.Dien op met de jagersaus, kroketjes en witloof. Jagersaus Voor 4 Personen: 1 gele paprika (in reepjes) 200 gr champignons (in schijfjes) 1 ajuin (gesnipperd) 20 cl rode wijn 10 cl water 1 bouillonblokje (vlees) 1 blikje tomatenconcentraat peper en zout dragon bakboter Smelt de bakboter in een kookpot en fruit er de paprika, champignons en de ajuin enkele minuutjes in aan. Voeg de wijn, het water, het tomatenconcentraat en het bouillonblokje toe en breng aan de kook. Laat 20 minuutjes pruttelen. Breng de jagersaus op smaak met peper en zout en wat dragon. Dik de saus eventueel nog wat aan. Smakelijk !!!!

Everzwijngebraad met jagersaus is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Everzwijngebraad met jagersaus
0 min
Bekijk recept
Wild Konijn Met Jagersaus
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Wild Konijn Met Jagersaus
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Jagersaus
0-10 min - Voorgerecht
Bekijk recept

Everzwijngebraad met groene peper en porto
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Everzwijngebraad met vijgen, saus met peperkoek
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Everzwijngebraad met mosterd
55 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Everzwijngebraad met pompoenbolletjes en granaatappel
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept