Peper Ribey-steak met cognac

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

- Wrijf het vlees rondom in met de cognac en de olijfolie en bestrooi het met de gekneusde peperbesjes. Meng de ingemaakte peperbesjes met de zureroom, de tijm en een snufje zout.
- Steek de barbeque aan of verwarm de grill voor. Grilleer de steaks aan beide kanten bruin en rose van binnen (+/- 2 min. aan elke kan, afhankelijk van de dikte van de steaks) Bestrooi het vlees met wat zout.
- - Serveer het sausje erbij.
- Geef hierbij aardappelsalade met lente uitjes of een eenvoudige groene salade met stukjes tomaat en bijvoorbeeld een thousend Island dressing (niet al te dikke, lichtrose dressing van mayonaise en tomatenketchup).

Peper Ribey-steak met cognac is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Boerenpaté
1u30wachten min Voorgerecht
Bekijk recept
Canard à l'orange
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Crèpe d'amour met kaneelappels en cognac
25 min- Nagerecht
Bekijk recept
Biefstuk met pepersaus
10 min Bijgerecht
Bekijk recept

Salade van tomaten, komkommer en feta
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Garnalencocktail met rode peper en komkommer
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Toro (pikante vissoep)
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mosterdvisschotel
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept