Buideltjes Met Geitenkaas, Walnoten & Honing

8
20-30 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Maak dan de buideltjes:Laat de bladerdeegplakjes ontdooien en leg ze op bakpapier op een ovenplateau Bestrijk ze licht met losgeklopt ei Leg de geitenkaasplakken in het midden van het bladerdeeg Bestrooi dit met peper, zout en de gehakte walnoten Besprenkel ieder kaasje met wat honing en strooi er wat tijmblaadjes op Knijp de bladerdeegplakken dicht met de punten tegen elkaar Bestrijk weer wat met het losgeklopte ei Bak de bladerdeegbuideltjes in een voorverwarmde oven op 200 graden in 8 - 10 minuten goudbruin en gaar Af en toe controleren of ze niet te hard gaan!!! Direct serveren op een bordje met gemengde sla en de dressing

Buideltjes Met Geitenkaas, Walnoten & Honing is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Brie-walnotentaartjes met honing
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Malse kiprollade met honing-mosterdaus en salade
50 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Warme vijgen met geitenkaas en honing
10 min Nagerecht
Bekijk recept
Croissant met honing en geroosterde amandelen
5 min
Bekijk recept

Gestoomde buideltjes met tofu
Voorgerecht
Bekijk recept
Filodeeg buideltjes met geitenkaas
60 min + 12 oventijd - Voorgerecht
Bekijk recept
Pangsit met garnalen en gehakt
25 min Snack
Bekijk recept
Geitenkaasbuideltjes
25 min Snack
Bekijk recept