Stamppot Rauwe Chinese Kool

2
20-30 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Schil de aardappelen. Ontpit en was ze. Breng een bodem water met weinig zout aan de kook en kook de aardappelen met de deksel op de pan in 25 minuten gaar. Verwijder de lelijke bladeren van de Chinese kool. Was de kool en snijd hem in hele dunne reepjes. Was de kool nog een keer en laat hem uitlekken. Snijd de kruidenkaas in blokjes. Breng de melk aan de kook. Giet de aardappelen af en stamp of mix de aardappelen fijn. Roer de aardappelen met een gedeelte van de melk tot een stevige puree. Roer de Chinese kool en de kaasblokjes door de puree. Warm hem snel goed door en voeg eventueel nog wat melk toe. Maak op smaak met paprikapoeder, peper en zout.

Stamppot Rauwe Chinese Kool is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Curry met groene kool en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kool-noedelsalade met amandel en kip
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chinese kool met gember
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Beenhamtosti met koolsalade
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Venkelstamppot met groenteschnitzel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rodekoolstamppot met rundervinken
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Stamppot kropsla met geitenkaas
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spinazie-tomaatstamppot met runderworstjes
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept