Kool-noedelsalade met amandel en kip
3
sterren op basis van
6
stem(men)
person
2
timer
15 min
restaurant
Hoofdgerecht
link
Albert Heijn
print
Ingrediënten
3 eetlepels amandelschaafsel (zakje a 45 g)
2 eetlepels sesamzaad
1 pakje Goodnoodles kipsaté (70 g)
4 eetlepels olie
2 eetlepels rijstazijn (of witte-wijnazijn)
2 bosuitjes
1 zakje gesneden spitskool (300 g)
1 gerookte kipfilet
Bereiding
Achtereenvolgens amandelen en sesamzaad in droge koekenpan goudbruin roosteren. Op bord laten afkoelen. Noedels volgensgebruiksaanwijzing laten wellen in kokend water. In kom dressing kloppen van bouillonpoeder en kruidenolie uit pak Goodnoodles met olie en azijn. Noedels afgieten en door dressing scheppen. Bosui schoonmaken en in ringetjes snijden. Spitskool, bosui, amandelen en sesamzaad door noedels mengen. Kip in dunne plakjes snijden en op salade leggen.
Kool-noedelsalade met amandel en kip is een recept van
Albert Heijn
Receptenzoeker
search
Dit vind je misschien ook lekker
Gepocheerde scharrelkip »
Provençaalse kip »
Peperkip uit de oven »
Gepekelde en gevlinderde kip van de barbecue »
Curry met groene kool en garnalen »
Chinese kool met gember »
Beenhamtosti met koolsalade »
Tartaartjes met perensaus »