Venkelstamppot met groenteschnitzel

4
30 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 9 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Venkel schoonmaken en in reepjes snijden. Tomaten wassen en kroontjes verwijderen. Tomaten halveren, zaadjes verwijderen en vruchtvlees in reepjes snijden. In braadpan 2 eetlepels boter verhitten. Venkel ca. 5 minuten bakken. Intussen aardappelpuree maken volgens gebruiksaanwijzing. Rest van boter verhitten in grote koekenpan. Groenteschnitzels in ca. 6 minuten gaar en goudbruin bakken, af en toe keren. Tomaatreepjes aan venkel toevoegen en door en door verwarmen. Puree mengen met venkel en tomaat. Stamppot serveren met groenteschnitzel.

Venkelstamppot met groenteschnitzel is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Andijvie met ui en groenteschnitzel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Groenteschnitzel met roomsaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vegetarische Groenteschnitzel Met Kruidensaus
10-20 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Groenteschnitzel Met Roomsaus
Bekijk recept

Boerenkool-venkelstamppot met kip
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Venkelstamppot met gravad lachs en garnalen
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tomaten-venkelstamppot
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Snelle venkelstamppot met jus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept