Venkelstamppot met groenteschnitzel
3
sterren op basis van
9
stem(men)
person
4
timer
30 min
restaurant
Hoofdgerecht
link
Albert Heijn
print
Ingrediënten
2 venkelknollen (ca. 600 g)
3 tomaten
4 eetlepels boter of margarine
3 zakjes aardappelpuree (pak à 2 zakjes)
2 schaaltjes groenteschnitzel (à 2 stuks)
Bereiding
Venkel schoonmaken en in reepjes snijden. Tomaten wassen en kroontjes verwijderen. Tomaten halveren, zaadjes verwijderen en vruchtvlees in reepjes snijden. In braadpan 2 eetlepels boter verhitten. Venkel ca. 5 minuten bakken. Intussen aardappelpuree maken volgens gebruiksaanwijzing. Rest van boter verhitten in grote koekenpan. Groenteschnitzels in ca. 6 minuten gaar en goudbruin bakken, af en toe keren. Tomaatreepjes aan venkel toevoegen en door en door verwarmen. Puree mengen met venkel en tomaat. Stamppot serveren met groenteschnitzel.
Venkelstamppot met groenteschnitzel is een recept van
Albert Heijn
Receptenzoeker
search
Dit vind je misschien ook lekker
Andijvie met ui en groenteschnitzel »
Groenteschnitzel met roomsaus »
Vegetarische Groenteschnitzel Met Kruidensaus »
Groenteschnitzel Met Roomsaus »
Boerenkool-venkelstamppot met kip »
Venkelstamppot met gravad lachs en garnalen »
Tomaten-venkelstamppot »
Snelle venkelstamppot met jus »