Rodekoolstamppot met rundervinken
3
sterren op basis van
4
stem(men)
person
4
timer
25 min
restaurant
Hoofdgerecht
link
Albert Heijn
print
Ingrediënten
1 grote ui
40 g boter of margarine
4 rundervinken (a ca. 100 g)
1 zak gekookte rodekool fijngekruid (500 g)
5 eetlepels rozijnen
1 pak aardappelpuree à la minute (3 zakjes)
Bereiding
Ui pellen en in ringen snijden. In koekenpan boter verhitten en rundervinken rondom bruinbakken. Ui toevoegen en geheel nog ca. 10 minuten bakken. Rodekool met rozijnen en 4 eetlepels water in pan doen, op zacht vuur verwarmen en af en toe omscheppen. Puree bereiden volgens gebruiksaanwijzing. Rodekool en puree mengen. Stamppot over vier borden verdelen. Rundervinken ernaast leggen en uiringen over stamppot verdelen.
Rodekoolstamppot met rundervinken is een recept van
Albert Heijn
Receptenzoeker
search
Dit vind je misschien ook lekker
Toscaanse aardappelpartjes met spruitjes en vinken »
Mosterdvink met aardappelkroketten »
Andijviestamppot met rundervink »
Knapperige kropsla-stamppot »
Rodekoolstamppot »
Rodekoolstamppot met kalkoenfilet »
Rodekoolstamppot met kabeljauw »
Rodekoolstamppot met appel en geroosterde drumsticks »