107 recepten met tarbot
Voor 4 personen: 6 stukken tarbotfilet (± 200 g elk) 50 g garnaaltjes 800 g aardappelen 7 preiwitten 4 vellen filodeeg 50 g ricotta melk boter handvol basilicum peper zout Voor de saus: 3 dl visfumet 2 dl witte wijn 1 sjalot, gesnipperd 200 ml room b... bekijk recept »
Voor 4 personen: 4 tarbotfilets à 150 gram versgemalen peper zout 2 vleestomaten 1 winterwortel 1 stengel bleekselderij 1 prei 2 eetlepels gehakte dille (vers of diepvries) 2 eetlepels olijfolie 2 eetlepels witte wijn of visfond bakpapier of aluminiu... bekijk recept »
40 cl verse room 2 preiwitten 40 g boter 1 citroen 2 sjalotten 250 g grijze garnalen 5 cl cognac 25 cl visfumet 5 cl xeres azijn 80 g selderij 600 g tarbotfilets 2 koffielepels droge visfond 4 cl sesamolie 25 g tuinkers 5 cl arachide-olie 80 g wortel... bekijk recept »
1 sjalot boter of olijfolie 150 g risottorijst 1 groot glas champagne (of witte wijn) bouillon 1/2 bosje kervel 1/2 bosje waterkers visfumet (of tablet visbouillon) 2 eidooiers princesseboontjes peultjes 4 tarbotmoten zeekraal Hulpmiddel... bekijk recept »
1 kg kleine tarbot op de graat, paprika,piment,laurier,kummel,foelie, 300 g wortel, 1 appel, 1 eetlepel boter, 1 dl olie De tarbot door het kruidenmengsel halen en braden in verhitte olie; de boter toevoegen en licht bestrooien met zout. De wortelen ... bekijk recept »
4 middenstukken van tarbot, elk 125g 1 rode en 1 groene paprika 1 kleine courgette 4 draadjes saffraan 1 teentje knoflook 100 gr kappertjes 1/2 dl olijfolie peper en zeezout gehakte bieslook 1. schil de paprika's , ontdoe van pitten en zaadlij... bekijk recept »
1kg vaste vis (vijf verschillende soorten zoals zalmtarbotzeeduivelzeewolfzeepalingtong) 12 wulkengekookt 12 langoustineskort gekookt 20 kreukelsgekookt 1/2kg ongepelde garnalen tijm laurier 1 bol knoflook 4dl olijfolie peper en zout een sc... bekijk recept »
6 courgettebloemen 100 gr. tarbot 1 eiwit 1 dl. room 3 dl. visbouillon 2 dl. visfond 1 dl. wijnwitte 0.5 dl. vermout 3 el. creme fraiche 100 gr. boter 2 el. dilleversefijngehakte Peper Zout Neem bij voorkeur een visbouillon die u kunt sto... bekijk recept »
300 gr vis (kabeljauwtarbot o.i.d.) 2 (vis)bouillonblokjes 2 laurierblaadjes halve venkelknol1 ui halve winterwortel 2 takjes peterselie peper 1 eetl (verse) dille Van een liter water en de visbouillonblokjes bouillon maken. De laurier, de in stukjes... bekijk recept »
4 stukken vis van 200 g (tarbot, kabeljauw, tong) 1 glas droge witte wijn 2 dl visbouillon 8 takjes wilde kervel 8 takjes dille 2 blaadjes munt 2 dl room 1 snede gerookte zalm Een visbouillon trekken van koppen en visgraten en het kookvocht van de g... bekijk recept »