107 recepten met tarbot
1 kg tarbot (moten)5 dl visfond5 dl halfvolle melk0.5 citroen (geschild, in schijfjes)3 eidooiers200 g bakboter0.5 g roomboter1 dl room0.2 dl groentebouillonpeperzoutpeterselie (fijngehakt)1. Schil de citroen tot op het vruchtvlees, ontpit en snij in... bekijk recept »
600 g tarbotfilet300 g zalmfilet (in grove stukken)2 eiwitten0.5 dl room1 el verse bieslook (fijngehakt)12 groene asperges50 g peulen250 g bakboter6 g roomboter1 dl droge, witte wijn0.5 cl witte wijnazijnpeperzout2 takjes dille2 sjalotten (gesnipperd... bekijk recept »
4 stukken tarbotfilet (van 150 g)1 gele paprika1 rode paprika1 aubergine200 g rucola1 kl rozemarijn (gehakt)zonnebloemolie2 el citroensap4 el olijfoliepeperzout1. Maak de groenten schoon. Snij de aubergine in plakjes, bestrooi ze met zout en laat 30 ... bekijk recept »
4 tarbotfilets (elk 150 à 200 g)1 stengel citroengras1 kl citroentijmrucola250 g wilde rijstolijfoliepeperzout2 onbehandelde citroenen (schil van)25 g suiker2 kl citroensap0.5 kl korianderpoeder0.5 kl komijnpoeder2 el rozijnen4 el amandelen (grof geh... bekijk recept »
500 g tarbotfilet1 bloemkool400 g boschampignons4 el panko (of japans broodkruim)melk400 ml visbouillon200 ml room ( wat extra)50 g boter (in blokjes)nootmuskaatpeperzoutboter (om te bakken)1. Maak de bloemkool schoon, verdeel ze in roosjes ... bekijk recept »
4 stukken tarbot (150 g per stuk )100 g grijze garnaal (gepeld)1 sjalot1 prei2 wortelen200 g champignonscitroensap2 eieren2 eidooiers200 ml witbier50 g gesmolten boterolijfoliepeperzout1. Pel en snipper de sjalot. Stoof ze glazig in een pan met olie ... bekijk recept »
4 tarbotfiletsboterpeperzout2 sjalotten (voor de saus)citroensap (voor de saus, sap van 1 citroen)2 el gehakt peterselie (voor de saus)150 ml room (voor de saus)20 ml Noilly Prat (voor de saus)200 ml witte wijn (voor de saus)300 g garnalen (voor de g... bekijk recept »
800 g tarbotfilet (in 4 gelijke stukken)1 bundel groene asperges (mini)2 sjalotten (fijn gesnipperd)3 eidooiers1 el citroensap10 cl visfond10 cl champagne, brut5 cl droge, witte wijn20 cl roomolie250 g geklaarde botercayennepeperpeperzout1. Snij de v... bekijk recept »
4 tarbotfilets100 g parmezaan (geraspte)2 courgettes (kleine)1 preiwit2 wortelen1 raap3 sjalotten50 g paneermeel0.5 fles champagne3 dl room210 g boteruit de molen peperzout1. Verwarm de oven voor op 200ºC. 2. Schil de raap en de wortelen. S... bekijk recept »
600 gram Tarbotfilet 8 x Groene asperges 0.5 borrelglaasje Grappa 0.8 liter Visfond 1 x Eierdooier 3 eetlepels Room 3 takjes Dilleversegehakte Kippenbouillonvan tablet Allesbinder Peperkorrelgedroogdeversgemalen Snijd van de asperges 1 centi... bekijk recept »