107 recepten met tarbot
500 gram stukjes vis bv. (tarbot.kabeljauw.schol) 1 ui 1 laurierblad 4 takjes peterselie 2 takjes bladselder 1 deciliter witte wijn peper en zout naar smaak 1. Spoel de vis af onder stromend water. Leg het in een pan met 1 liter water. Voeg gesne... bekijk recept »
4 grietfilets solo 1 ajuin 2 sjalotten 200 ml visbouillon/fumet 1 glas droge witte wijn 200 ml room 1 bakje champignons peper en zout cayennepeper 200 g garnalen 1 bundel peterselie 1 scheutje ricard 1. saus2. * Laat een beetje boter smelten:... bekijk recept »
1 kg. vis (b.v. kabeljauwgriettarbotschar of schelvis. Vis naar eigen smaak nemen)250 gr. mosselen1 grote ui300 gr. aard. 3 eetl. oliehalf blik tomaten op sap2 takes tijm2 laurierblaadjes1 eetl. fijngehakte peterseliestukje sinaasappelschil4 teentjes... bekijk recept »
Ingredienten: 1 kg visfilet ( tarbottongzeewolf of zeeduivel ) 200 gr mosselen200 gr gamba's gepeld1 ui2 st. bleekselderij stengels2 st. prei3 tomaten3 teentjes knoflookschil van 1 sinaasappel2 venkelknollen1 mespuntje saffraan1 lit. witte tafelwijn1... bekijk recept »
4 grote vastkokende aardappelen 3 dl olijfolie zout en peper 1 teentje look 4 el mayonaise 1 el verse bieslook 1 dl witte wijnazijn 2 boterhammen 400 g griet (in 4 stukken) 2 venkel 2 dl bisque (kant-en-klaar) saffraanSnijd de aardappelen en de venke... bekijk recept »
Voor 2 personen:2 Dorade Royal1 courgette1 ltr. visbouillon (zie beschrijving)1 bos blad-peterselie1 dl. room400 gr. kruimige aardappelennootmuskaatpeultjes en doperwtenolijfolie**visbouillon** - De visbouillon maken van 1 kg. graten en koppen van ni... bekijk recept »
750 gram verse vis, zoals tarbot, schelvis, poon, kabeljauw, zeeduivel, garnalen of inktvis (pesce fresco, rombo, nasello, merluzzo, gamberi o seppia/calamaro) 1 potje venusschelpjes (vongole) 6 zoute anjovisfilets 2 uitgeperste teentjes knoflook 1 f... bekijk recept »
750 gram verse vis, zoals tarbot, schelvis, poon, kabeljauw, zeeduivel, garnalen of inktvis 1 potje venusschelpjes 6 zoute anjovisfilets 2 uitgeperste teentjes knoflook 1 fles tomatensaus 2 eetlepels fijngehakte peterselie 2 dl droge witte wij... bekijk recept »
4 grotevastkokende aardappelen 1 eetlepel olijfolie 1 zakje rucola 2 takjes koriander 2 takjes munt 2 takjes dille 1 eetlepel truffelolie 4 takjes peterselie Druivenpitolie Peper Zout 1 truffel Halve eetlepel balsamicoazijn 2 takjes Citroenmelisse Be... bekijk recept »
200 gram gezeefde bloem 2 eieren 1 dl water 1 flesje bier garnalen mosselen kabeljauwfilet tarbot zeeduivel zeewolf tonijn schol zalm Oriëntaalse dipsaus: 1 dl sojasaus 1 eetlepel citroensap 1 theelepel sambal oelek 1 theelepel sesamolie 2 eetlepels ... bekijk recept »