Recepten met tarbot

107 recepten met tarbot

Tarbot

Tarbot 'King Of The See', 'Tournedos van de Zee', 'De Keizer onder Vissen'. Dit zijn zomaar een paar benamingen voor deze prachtige (plat)vis. Hij kan wel 90 cm groot worden en past zijn kleur aan de zeebodem aan. In het najaar en de winter op z'n lekkerst. Alle bereidingsmanieren.

Fondue in olie

200 gram gezeefde bloem 2 eieren 1 dl water 1 flesje bier garnalen mosselen kabeljauwfilet tarbot zeeduivel zeewolf tonijn schol zalm Oriëntaalse dipsaus: 1 dl sojasaus 1 eetlepel citroensap 1 theelepel sambal oelek 1 theelepel sesamolie 2 eetlepels ... bekijk recept »

Vissoep Uit Le Marche

750 gram verse viszoals tarbotschelvispoonkabeljauw zeeduivelgarnalen of inktvis (pesce frescorombonasellomerluzzogamberi o seppia/calamaro) 1 potje venusschelpjes (vongole) 6 zoute anjovisfilets (acciuge o alici) 2 uitgeperste teentjes knoflook (... bekijk recept »

Vissoep

6 eetlepels slaolie of andere olie1 grote fijngesnipperde ui1 teentje knoflook uit de knijper100grrijst1 kleine selderieknol1-2 dunne preien2-3 worteltjes1 kleine venkelknol750 gr:moten kabeljauw,schelvis of wijting of filets van schol,tong of tarbot... bekijk recept »

Gebakken Griet

2 of 4 grieten van elk 450 g (schoongemaakt) zout 3 lepels bloem 150 g boter 3 lepels zonnebloemolie 6 lepels mayonaise 4 lepels magere yoghurt 2 lepels gehakte augurk 1 lepel gehakte peterselie 1 lepel gehakte bieslook peper citroensap worcestershir... bekijk recept »

Visbouillon

500 gram visafval (koppen gratenbij voorkeur van kabeljauwtarbot of tong) 2 el Olie 1 ltr. water 1 dl. witte wijn 1 kleine ui een stukje (ca. 1/2 ) prei 1 kleine winterwortel 2 takjes selderij 1 laurierblaadje peper zout Verhit de olie in een pand e... bekijk recept »

Salade Met Gegrilde Kabeljauw, Spekjes En Citroendressing

Voorgerecht of lunchgerecht voor 2 personen bereidingstijd: 10 tot 20 minuten 470 kcal / 1971 kj p.p. 2 stukken kabeljauwfilet van 75 g elk 3 plakjes ontbijtspek 6 kerstomaatjes 1 lente-uitje 3 theelepels Franse mosterd zoutpeper 1 eetlepel fijngeh... bekijk recept »

Salade Met Gegrilde Kabeljauw, Spekjes En Citroendressing

Voorgerecht of lunchgerecht voor 2 personen bereidingstijd: 10 tot 20 minuten 470 kcal / 1971 kj p.p. 2 stukken kabeljauwfilet van 75 g elk 3 plakjes ontbijtspek 6 kerstomaatjes 1 lente-uitje 3 theelepels Franse mosterd zoutpeper 1 eetlepel fijngeh... bekijk recept »

Tarbotfilet Noirmoutier Met Witbier En Peterseliepuree

Dille boter 100 gramwitbier 2 dl ,citroen(en) 2visfumet 2 dlsjalot(ten) aardappel(en) 4olijfolie citroensap 1 soeplepel(s)honing 2 koffielepel(s) ,peterselie 4 takje(s) tarbot 4 stuk(ken) ,zout en versgemalen peper Kook de aardappelen in een grote ko... bekijk recept »

Heldere kikkerbillensoep met venkel

1/2 soepkip 2 uien 2 preien 1 kleine selderijknol 4 wortelen 1 1/2 liter water Peper Zout Tijm Laurier 250 gr visgraten (van tong en tarbot) 1/2 liter droge witte wijn 250 gr kikkerbillen 100 gr tomatenpuree 150 gr rundergehakt 4 eiwitten 1/2 dl Past... bekijk recept »

Vistajine met ratatouille

250 g tong250 g kabeljauw250 g koolvis250 g tarbot3 courgettes1 aubergine3 tomaten1 gele paprika1 ui1 mespuntje cayennepeperolijfolie3 el citroensap1 doosje saffraanpoeder3 teentjes knoflook0.5 kl komijnpoeder1 takje tijm1 blaadje laurierpeperzout1. ... bekijk recept »

Pagina 10 van 11