spaghetti recepten

1000 recepten voor spaghetti


Spaghetti met pittige tomaten-mosselsaus en basilicum

1 bak verse mosselen (2 kg) 1 laurierblaadje 2½ dl droge witte wijn 2 tenen knoflook 1 gedroogde chilipeper (chille) 2 eetlepels olijfolie 1 blik tomatenblokjes (400 g) 400 g spaghetti 1 zakje verse basilicum (15 g... bekijk recept »

Spaghetti met tomatensaus en rucola

750 g tomaten (verpakking 1 kg) 3 el olijfolie 2 uien (gesnipperd) 1 teen knoflook (fijngesneden) 2 bakjes fijngehakt (a 175 g) 100 ml kookroom (flesje 250 ml) 300 g spaghetti (meergranen (pak 500 g)) 1 zak... bekijk recept »

Spaghetti met courgette en tomaten-hamsaus

400 g spaghetti (all'uovo, pak a 500 g) 2 courgettes 2 pakjes schouderham (a ca. 155 g) 2 eetlepels (olijf)olie 2 teentjes knoflook 1 pot pastasaus (met basilicum 425 g))1. Spaghetti volgens gebruiksaanwijzing koken. Courgett... bekijk recept »

Kort-in-de-keuken spaghetti bolognese

300 g spaghetti 1 ui 4 stengels bleekselderij 1 bakje champignons (250 g) 3 el olijfolie 1 schaaltje rundergehakt (ca. 500 g) 3 el worcestershire-sauce (flesje) 1 pakje soffritto (tomatensaus, 390 g)1. Spaghetti koke... bekijk recept »

Traditionele spaghetti al Pesto alla Genovese

400 g Grand'Italia spaghetti 1 snufje zout 50 g pijnboompitten 250 g cherrytomaatjes 185 g Grand'Italia Pesto alla genovese 2 el olijfolie extra vierge 150 g rucola1. Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking in ruim ... bekijk recept »

Pasta met zongedroogde tomaat

400 g spaghetti 600 g postelein ½ potje zongedroogde tomaten in olie (a 280 g) 1 pakje Schwarzwalder schinken (ca. 100 g) 1 ui 1 teentje knoflook 2 eetlepels olijfolie 50 g gemalen pittige kaas1. Spaghetti koken volgens g... bekijk recept »

Spaghetti verdure met geitenkaas

400 g spaghetti (pak 500 g) 2 el olijfolie 2 uien (in partjes) 2 rode paprika's (gesnipperd) 1 bakje cherry tomaten ((250 g), gehalveerd) 1 pot sugo verdure (470 g) 2 x 125 g Bettine chevre frais (naturel 55 ... bekijk recept »

Vissige spaghetti bolognese met tonijn

2 el olijfolie 1 teen knoflook (fijngesneden) 1 zak Italiaanse wokgroente (750 g, diepvries) 1 blik tomatenblokjes (400 g) 1 blikje tomatenpuree (70 g) 2 blikjes tonijn (in olijfolie (a 160 g), uitgelekt) 2 tl ged... bekijk recept »

Smeuïge spaghetti carbonara

400 g spaghetti 3 eieren 100 g belegen kaas 125 ml slagroom 8 plakjes bakbacon (vleeswaren) 15 g verse peterselie1. Kook de spaghetti in een pan met ruim water en zout in ca. 8 min. beetgaar. Splits de eieren (eiwit wordt niet gebruikt... bekijk recept »

Spaghetti frittata

100 g kerstomaatjes 1 sjalot 50 g zwarte olijven zonder pit 40 g parmezaan 3 eieren 60 ml melk zout & peper 2 eetlepels kruiden (zoals basilicum, peterselie, tijm enz.) 250 g gekookte spaghetti 8 eetlepels olijfolie1. Was de tomaten en snij ze doormi... bekijk recept »


Pagina 11 van 100