Traditionele spaghetti al Pesto alla Genovese

4
15 min-
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking in ruim water met zout beetgaar.
  • 2 Rooster ondertussen in een droge koekenpan de pijnboompitjes onder voortdurend schudden totdat ze lichtbruin kleuren. Halveer de cherrytomaatjes. Giet de pasta af.
  • 3 Meng in een grote kom de spaghetti met de pesto en een scheutje olijfolie en voeg de rucola en de cherrytomaatjes toe. Hussel alles goed door elkaar en strooi als laatste de geroosterde pijnboompitjes erover.

Traditionele spaghetti al Pesto alla Genovese is een recept van Jumbo

Dit vind je misschien ook lekker

Vleesspies met pesto-bonensalade
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde zalm met tomaten-olijvensalade
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Appel-custard crumble met kiprollade en pestoveldertjes
70 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Groentespiesjes met yoghurtdip
10 min
Bekijk recept

Traditionele boerenkoolstamppot
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Wildzwijn burger
Bekijk recept
Gnocchi met vleessaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kikkererwten met roodbaars in saffraanbouillon
30 min-
Bekijk recept