Smeuïge spaghetti carbonara

4
20 min
Hoofdgerecht
4 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de spaghetti in een pan met ruim water en zout in ca. 8 min. beetgaar. Splits de eieren (eiwit wordt niet gebruikt). Rasp de kaas grof. Meng in een grote kom de eidooiers met de slagroom en de helft van de kaas. Bestrooi met peper.
  • 2 Bak in een droge koekenpan met antiaanbaklaag de plakken bacon op matig vuur knapperig. Laat op keukenpapier uitlekken. Giet de pasta af en meng direct door het eimengsel in een kom. Snijd de peterselie fijn en meng met de rest van kaas door de pasta en het eimengsel. Verdeel de pasta over warme borden en leg de bacon erop.

Smeuïge spaghetti carbonara is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Linguine alla carbonara met pancetta en knoflook
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Millefeuille van rode bietjes en mozzarella, vinaigrette met pancetta
Voorgerecht
Bekijk recept
Wortelpasta carbonara met tuinerwten
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta carbonara met tuinbonen en ham
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Bietenstamppot
35 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebak met smeuïge chocoladevulling en Amaretto, slagroom met koffie
35 min Nagerecht
Bekijk recept
Bietenstamp met biologische worstjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Flensjes met smeuïge geitenkaas en raapsteeltjes
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept