1000 recepten met ricotta
4 plakjes bladerdeeg Olie 3 tomatengedroogdeop olie 1 bolletje mozzarella 2 eieren 1 el. pesto 150 gr. ricotta 50 gr. kaasParmezaansegeraspte Peperzwartegemalen Bloem Neem bij voorkeur roomboterbladerdeeg uit de diepvries. Laat de plakjes bladerdeeg ... bekijk recept »
4 plakjes bladerdeeg Olie 3 tomatengedroogdeop olie 1 bolletje mozzarella 2 eieren 1 el. pesto 150 gr. ricotta 50 gr. kaasParmezaansegeraspte Peperzwartegemalen Bloem Neem bij voorkeur roomboterbladerdeeg uit de diepvries. Laat de plakjes bladerdee... bekijk recept »
4 plakjes bladerdeeg Olie 3 tomatengedroogdeop olie 1 bolletje mozzarella 2 eieren 1 el. pesto 150 gr. ricotta 50 gr. kaasParmezaansegeraspte Peperzwartegemalen Bloem Neem bij voorkeur roomboterbladerdeeg uit de diepvries. Laat de plakjes bladerdee... bekijk recept »
4 plakjes bladerdeeg Olie 3 tomatengedroogdeop olie 1 bolletje mozzarella 2 eieren 1 el. pesto 150 gr. ricotta 50 gr. kaasParmezaansegeraspte Peperzwartegemalen Bloem Neem bij voorkeur roomboterbladerdeeg uit de diepvries. Laat de plakjes bladerdee... bekijk recept »
4 plakjes bladerdeeg Olie 3 tomatengedroogdeop olie 1 bolletje mozzarella 2 eieren 1 el. pesto 150 gr. ricotta 50 gr. kaasParmezaansegeraspte Peperzwartegemalen Bloem Neem bij voorkeur roomboterbladerdeeg uit de diepvries. Laat de plakjes bladerdee... bekijk recept »
? 4 plakjes bladerdeeg ? olie ? 3 zongedroogde tomaten op olie ? 1 bolletje mozzarella ? 2 eieren ? 1 eetlepel pesto ? 150 gram ricotta ? 50 gram (geraspte) Parmazaanse kaas ? verse peper ? bloem Laat de plakjes bladerdeeg naast elkaar op het werkbla... bekijk recept »
2 sinaasappels 50 g suiker 50 g pistachenootjes 150 g pure chocolade 50 gram bigarreaux 450 gram roombotercake 100 ml marsala of sinaasappellikeur 500 gram ricotta 2 el poedersuiker 50 gram sukade 20 g boter 50 ml espressokoffieSinaasappels dun schil... bekijk recept »
voor 4 personen: 500 g tagliatelle 500 g gemengde bospaddenstoelen 125 g ricotta 50 g geraspte Parmezaanse kaas 50 g geschaafde Parmezaanse kaas bieslook sjalot knoflook room ei peper en zout 100 g eendenlever Wilde spinazie Walnoten en walnotenolieW... bekijk recept »
Voor 4 personen: 6 stukken tarbotfilet (± 200 g elk) 50 g garnaaltjes 800 g aardappelen 7 preiwitten 4 vellen filodeeg 50 g ricotta melk boter handvol basilicum peper zout Voor de saus: 3 dl visfumet 2 dl witte wijn 1 sjalot, gesnipperd 200 ml room b... bekijk recept »
Meng voor het deeg: 3 eieren 400 gram bloem 350 gram suiker 100 gram boter of margarine 1 zakje gist een snufje zout en laat het op een koele plaats rusten verwarm ondertussen de over voor op 250°C. Meng voor de vulling: 400 gram ricotta (ricotta is ... bekijk recept »