Recepten met ricotta

1000 recepten met ricotta

Ricotta

Ricotta

Cassata Siciliana

2 sinaasappels 50 g suiker 50 g pistachenoten 150 g pure chocolade 1/2 bakje bigarreaux (a 100 g) 1 roombotercake (450 g) 100 ml Marsala (of sinaasappellikeurslijter) 2 bakjes ricotta (a 250 g) 2 eetlepels poedersuiker 1/2 bakje sukade (a 100 g) 20 g... bekijk recept »

Vislasagne met mozzarella, tomatensaus en pesto

voor 5 tot 6 personen: 1/2 kg koolvisfilet (of een andere witte visfilet) 1 bol mozzarella in fijne plakjes gesneden 200 g gepelde garnalen Pastadeeg: 300 g bloem snuifje zout 3 eieren 1 eetlepels olijfolie Tomatensaus: 3 tomaten 1 sjalot 1 teentje l... bekijk recept »

Cassata 01.

Eerste laag: 2 eierengesplitst, 40 g poedersuiker, 2 dl room, 50 g geschaafde amandelengeroosterd. Tweede laag: 130 g goede pure chocoladegehakt, 1 el pure cacaopoeder, 2 eierengesplitst, 40 g poedersuiker, 2 dl room. Derde laag: 2 eierengesplitst, 3... bekijk recept »

Hemelse Cassata

4 zakje garneeramandelen200 gram poedersuiker3 el. groene likeur3 el. zonnebloemolie1 sinaasappel1 citroen250 gram suiker? dl. bruine rum6 blaadjes witte gelatine100 gram grootmoeders cake3 dl. slagroom250 gram verse roomkaas op kamertemperatuur1 bak... bekijk recept »

HEMELSE CASSATA

180 g (garneer)amandelen 200 g poedersuiker 3 eetlepels groene likeur (bijv. Pisang Ambon) 3 eetlepels zonnebloemolie 1 sinaasappel 1 citroen 250 g suiker ? dl bruine rum 6 blaadjes witte gelatine 100 g grootmoeders cake 3 dl slagroom 250 ... bekijk recept »

Cassata

Voor 8 personen: 1 cake van ong. 27x9x7cm.-200g fijne suiker-2 eetlepels water-1 gespleten vanillestokje- 800g ricotta (of verse roomkaas)-100g room- 150g gekonfijt fruit-60g pure chocolade- schifers-2 eetlepels sinaasappellikeur. Glazuur: 300g pure ... bekijk recept »

Cassata

Eerste laag: 2 eieren gesplitst 40 gr poedersuiker 2 dl room 50 gr geschaafde geroosterde amandelen 2e laag 130 gr pure chocolade gehakt 1 el cacaopoeder 2 eiieren gesplitst 40 gr poedersuiker 2 dl room 3e laag: 2 eieren gesplitst 30 gr poedersuiker ... bekijk recept »

Hemelse Cassata

4 zakjes garneeramandelen (à 45 g) 200 g poedersuiker 3 eetlepels groene likeur (bijv. Pisang Ambon) eventueel iets groene kleurstof 3 eetlepel zonnebloemolie 1 sinaasappel 1 citroen 250 g suiker 1/2 dl bruine rum 6 blaadjes witte gelat... bekijk recept »

Italiaans Kaastaartje Met Gedroogde Tomaat En Pesto

4 plakjes bladerdeeg Olie 3 tomatengedroogdeop olie 1 bolletje mozzarella 2 eieren 1 el. pesto 150 gr. ricotta 50 gr. kaasParmezaansegeraspte Peperzwartegemalen Bloem 1. Neem bij voorkeur roomboterbladerdeeg uit de diepvries. 2. Laat de plakjes blad... bekijk recept »

Italiaans Kaastaartje Met Gedroogde Tomaat En Pesto

4 plakjes bladerdeeg Olie 3 tomatengedroogdeop olie 1 bolletje mozzarella 2 eieren 1 el. pesto 150 gr. ricotta 50 gr. kaasParmezaansegeraspte Peperzwartegemalen Bloem Neem bij voorkeur roomboterbladerdeeg uit de diepvries. Laat de plakjes bladerdeeg ... bekijk recept »

Pagina 79 van 100