1000 recepten met mascarpone
400gram mascarpone400 gram lange vingers100 gram suiker4 eiereneen kopje zwarte koffieeen scheutje rum. 30 gram cacao Hulpmiddelen Een grote porseleinen schaal Hulpmiddelen - Een grote porseleinen schaal Voorbereiding Scheid de eierdooiers van het e... bekijk recept »
400 g. kalkoenborstfilet (aan een stuk) 30 g. boter 100 g. achterham in plakjes 150 g. Mascarpone 150 g. geraspte pittige kaas zoutpeper en nootmuskaat Kalkoengebraad inwrijven met zout, peper en nootmuskaat. Op ingevette ovenschaal in de oven braden... bekijk recept »
citroenen Citroenijs Mascarpone zwarte peper Voorbereiding Van citroenen bovenste kapje snijdenuithollen (dmv persen of met een lepeltje)sap opvangen. Zowel de citroenen als de kapjes daarna in de diepvries leggen. Citroensap en citroenijs door de ma... bekijk recept »
300 g aardbeien- 100 g mascarpone- 5 el volle kwark- 2 zakjes vanillesuiker- 20 g roomboter- 20 g donkerbruine basterdsuiker Bereidingswijze Aardbeien wassendroogdeppenkroontje verwijderen en in plakjes snijden. Uitspreiden over een lage schaal. Masc... bekijk recept »
- 600 g zeewolffilet (diepvries) - 400 g bladspinazie in porties (diepvries) - 200 g tomatenblokjes - 4 rode of gele paprika's - 200 g mascarpone - 100 g gemalen gruyèrekaas - 2 dl room - 1 th lepel paprikapoeder - 1 th lepel kerriepoeder ma... bekijk recept »
500 gram aardbeien 50 gram witte basterdsuiker 1 dl droge witte wijn 150 gr. mascarpane 2 eetlepels gembernat 1-1/2 eetlepel gembernat 4 toefjes verse munt Hulpmiddelen Keukenmachine ijsbolletjestang Hulpmiddelen - Keukenmachine ijsbolletjestang Vo... bekijk recept »
100 g amandelen 6 kant-en-klare pannenkoeken 4 peren 1 eetlepel citroensap 2 eetlepels boter 2 eetlepels (lichtbruine) basterdsuiker 100 g mascarpone stroop Bereidingswijze Rooster de amandelen in een droge koekenpan en hak ze grof Verwarm de panne... bekijk recept »
200 gr amandelen 1 bus slagroom 100 gr bitterkoekjes 100 gr poedersuiker 200 gr mascarpone Bereidingswijze Doe de amandelensuiker en bitterkoekjes in een keukenmachine/blender.Laat de machine draaien tot het een homogene en zeer fijne massa is.Klop d... bekijk recept »
2 verse vijgen8 hele dunne plakjes Parmaham8 el mascarpone8 blaadjes muntvinaigrettezout en peper. Bereidingswijze Snij de vijgen in vieren. Overgiet ze met de vinaigretteen bestrooi ze met zout en peper. Smeer op elke plakje Parmaham mascarpone en r... bekijk recept »
300 g aardbeien 100 g mascarpone 5 el volle kwark 2 zakjes vanillesuiker 20 g roomboter 20 g donkerbruine basterdsuiker Bereidingswijze Aardbeien wassendroogdeppen en kroontje verwijderen. Aardbeien in dikke plakjes snijden en uitspreiden over lage s... bekijk recept »