1000 recepten met mascarpone
300 g spaghetti 200 g gerookt spek 100 g gerookte zalm 150 g erwtjes 150 g boontjes 200 g mascarpone parmezaan 3 dl melk 1 tomaat opletten met zout: er zitten reeds zoute ingredienten ingerookte zalm in fijne reepjes snijden spek in dobbel steentjes ... bekijk recept »
8 vijgen 1 dl port 1 kruidnagel 25gr suiker 1 dl mascarpone 1/2 theelepel kaneel 100 gr amandelspijsSchil de vijgen totdat je het rood van het vruchtvlees tegen komt. Maak van een beetje port en kruidnagel een stroop en giet dat over de vijg he... bekijk recept »
ui, fijngegesneden 1 teentje look,* 1 blik gepelde tomaten in fijne stukjes,* 1 pak gerookte zalm,* mascarpone,* dille,* peper,* gemengde fijne kruiden,* 500 gr pasta naar keuze.*Ui en look stoven in wat olijfolie. Tomaten toevoegen en kruiden. 5 mi... bekijk recept »
200 gram mascarpone 2 eieren 2 eetlepels suiker lange vingers AmarettoKlop de eidooiers met de suiker tot een schuimige massa, voeg de mascarpone toe, roer het geheel voorzichtig met een houten lepel door en voeg hier aan 2 eetlepels Amaretto to... bekijk recept »
250g mascarpone1/2 l coulis van bessen of aardbeienvers fruit naar keuze400g vanille-ijspetit beurre-koekjes1 el echte boter- Mix de koekjes en de boter tot een homogene, vaste mssa. Laat rusten. - Meng de coulis onder de mascarpone. Roer tot u een s... bekijk recept »
Met seizoenfruit naar keuze: aardbeien, kersen of krieken, of later in het seizoen aalbessen, pruimen, frambozen. Voor 4 personen: 1kilo gele perziken 150 gr fijne suiker sap van 1 citroen een beetje kaneelpoeder of een stokje kaneel 250 gr mascarpon... bekijk recept »
Voor 6 personen: 500gr mascarpone 5 eigelen 2 eiwitten 100gr fijne suiker 2dl batida de coco 3 gelantineblaadjesKlop het eigeel met 50 gr van de suiker op en het eiwit met de andere 50gr suiker stijfkloppen. Warm de batida de coco lichtjes op. Laat d... bekijk recept »
Voor 4 personen: 500 g frutti di mare (diepvries) 200 g tomatenblokjes (diepvries) 200 g zeer fijne erwtjes (blik) 100 g mascarpone 1 sjalot 3 eetl. zonnebloemolie 1 eetl. tomatenpuree kruiden: -1 koffiel. tijm, -1 koffiel. oregano, -1 koffiel. p... bekijk recept »
Voor 6 personen: 6 stevige rijpe peren 100 gr witte basterdsuiker 2 kaneelstokjes geraspte schil van een sinaasappel 2 kruidnagels 1 fles rosé Chocoladesaus: 175 gr pure chocolade 250 gr mascarpone 2 el sinaasappellikeurSchil de peren voorzichtig en ... bekijk recept »
Voor 4 personen: 1 ui 250gr champignons 300gr gerookte zalm 250gr mascarpone 1dl melk peper margarine basilicum 1 blokje groentebouillonStoof de ui in wat margarine en voeg de champignons toe. Laat 5 min stoven. Voeg de mascarpone, melk, peper, basil... bekijk recept »