1000 recepten met mascarpone
- Coulis - 200 g rode vruchten 200 g suiker 100 g rode wijn 1 vanillestok 3 bolletjes koriander 2 kruidnagels 1 steranijs - mousse - 200 g mascarpone 200 g room 40% filodeeg kriek of kers sinaasappelzeste1. Laat alle ingrediënten voor de coulis same... bekijk recept »
65 g speculaas 200 g mascarpone 200 g room 40% 35 g suiker1. Klop de room stevig op met de suiker. Spatel de mascarpone voorzichtig onder het roommengsel. Vul af in een spuitzak en zet ca. 1u in de koelkast. Mix de speculaas fijn. bekijk recept »
3 eiwitten 150 gr suiker 250 gr mascarpone 1 vanillestok 150 gr aardbeien munt 1. Klop de eiwitten op met 30 gr suiker. Voeg daarna al kloppend, beetje bij beetje, de overige 120 gr suiker toe.2. Spuit enkele gesloten circels op een bakplaat met ... bekijk recept »
175 gr lange vingers 140 gr gesmolten boter Voor de vulling 1 pot kersen uitlekgewicht 350 gr 4 blaadjes witte gelatine 250 gr mascarpone 400 ml slagroom 1 zakje vanille suiker 50 gr suiker 2 el citroensap VOOR DE BOVENKANT 250 ml kersensap 1 za... bekijk recept »
4 stuks eierdooiers 150 GRAM FIJNE KRISTALSUIKER 500 ML light room 250 GRAM MASCARPONE 75 GRAM WATER 120 GRAM VERKRUIMELDE SPECULAAS1. doe 4 eierdooiers met 150 gram fijne suiker in de kenwood en klop tot een schuimige massa, de randjes met een po... bekijk recept »
200 ml Volle room 200 g Mascarpone 35 g Suiker 1 Appel 60 g speculooskoekjes 1,5 à 2 eetl Advocaat1. Klop de room stevig op met de suiker. 2. Spatel de mascarpone voorzichtig onder het roommengsel.3. Meng er de advocaat door.4. Doe het mascarp... bekijk recept »
60 GR speculaaskoekjes 200 GR mascarpone 200 ml volle room 35 GR SUIKER1. Klop de room op met de suiker. Spatel de mascarpone voorzichtig onder het roommengsel. Vul af in de spuitzak en leg telkens laag per laag in een glaasje bekijk recept »
1 doosje merengues 500 gram mascarpone bloemsuiker 0.5 dl frambozenlikeur 1 eierdooier 1 doosje verse of bevroren frambozen 6 goeie eetlepels versgeklopte slagroom1. Klop de mascarpone los met het eigeel, de frambozenlikeur en de bloemsuiker. Proe... bekijk recept »
125 gr zelfrijzende bloem 1 tl bakpoeder 4 grote eieren 1 el oploskoffie opgelost in 2 tl kokend water 125 gr zachte bruine suiker 50 gr zachte boter ( ongezouten ) Voor de topping : 500 gr mascarpone 2 el marsala ( of amaretto , naargelang smaak... bekijk recept »
PASSIEVRUCHTGELEI 75 ml passievruchtsap 125 ml manderijnen of sinaasappelsap 40 gram suiker,3 gram agar-agar, AARDBEIENSAUS 250 gram bevroren aardbeien 1 eetl honing 2 eetl aardbeienlikeur MASCARPONE-MOUSSE 100 ml slagroom 200 gram mascarpone 3 e... bekijk recept »