Recepten met gorgonzola

744 recepten met gorgonzola

Gorgonzola

Gorgonzola

Taart met 3 kazen en noten met een witloofslaatje

1 verpakking kant-en-klaar kruimeldeeg 1 prei 2 el Solo Vloeibaar 50 g gorgonzola 50 g reblochon 50 g gruyère 200 g room 3 eieren 50 g walnoten 4 witloofstronken geraspte schil van 1 citroen enkele blaadjes verse basilicum 1. Verwarm de oven v... bekijk recept »

Tagliatelle met mosselen, tomaat en mozzarella

1 kg mosselen500 g koelverse tagliatelle3 eetl. olijfolie2 sjalotjes, gesnipperd2 teentjes knoflook, geperst2 eetl. groene pesto1 cherrytomaten/kerstomaten, gehalveerd (1 bakje ca. 200 g)150 g mozzarella, in plakjes of blokjes (extra olijfolie)1.... bekijk recept »

Macaroni met twee soorten kaas kip en groenten

3 dikke lente uitjes 1 teentje knoflook 1 kleine cougette 250 gr champignons 1 gele paprika 3 kipfillets 120 gr Gorgonzola kaas 0,5 vlootje Philadelphiakaas 250 gr macaroni kipkruiden peper en zout 50 gr parmesan schilfers olijfolie 1. Snij de ... bekijk recept »

GROENTELASAGNE

2 tenen knoflook 1 kleine courgette 1 kleine aubergine 2 rode paprika’s 1 eetlepel olijfolie 1 blik tomaatstukjes 150 ml halfvolle melk 1 Knorr Bouillonketeltje Groenten 125 g lasagnebladen 1 bol mozzarella 1. 1.Verwarm de oven voor op 200°C (het... bekijk recept »

Macaroni uit de oven met ham

1 stronk broccoli kleine roosjes 300 gr macaroni 500 ml melk 1 zakje bechamelsaus( Grand Italia) 150 gr belegen geraspte kaas 1 teen knoflook geperst 50 gr Parmezaan of Grana padano geraspt iets extra 250 gr hamblokjes 3 el paneermeel1. Verwarm de... bekijk recept »

Winterslaatje met honing

3 pastinaken 12 kwarteleitjes 2 vaste peren 160 g rucola 2 el honing 100 g blauwe kaas zoals gorgonzola of roquefort 100 g veldsla 100 g jonge spinazieblaadjes 1 el xeresazijn 1 el balsamicoazijn 2 el notenolie 3 el olijfolie peper zout1. Sc... bekijk recept »

Kalfsreepjes In Kaassaus

300 gram kalfsfilet, 4 eetl. olijfolie, 1 snufje cayennepeper, 1 uitje of wat lente-uitjes, 75 ml droge witte wijn, 75 ml vleesbouillon (blokje), 100 ml slagroom, 15 gram Gorgonzola, 3 eetl. geraspte Bel Paese, 3 eetl. geraspte Parmezaanse kaas, 3 ee... bekijk recept »

CROSTINI DUBBELBLAUW

125 gr blauwe kaas (gorgonzola, roquefort, Achelse blauwe, …) 100 gr roomkaas op kamertemperatuur (type philadelphia natuur) 1.25 dl zure room 35 gr groene jalapeños of 1 rood pepertje (fix je niet op deze 35 gr) 1 snuifje witte peper 1 hakje... bekijk recept »

Crèm­­esoepje van tomaat en gegrilde paprika

1 blik gepelde tomaten 300 gr geroosterde paprika's uit een pot 1 tablet visbouillon 100 ml kookroom gamba's zout en versgemalen peper 1. ’Maak dit simpele maar verrukkelijke soepje al 2-3 dagen eerder (of nog eerder en vries het in!). Koud is dit s... bekijk recept »

Ovenschotel met gehakt en witloof

750 gr gemengd gehakt 6 grote aardappelen 800 gr witloof 3 eieren 2 el droog broodkruim 2 dl room 2,5 dl melk 150 gr Danish blue of gorgonzola 1/4 kl tijm 1 el solo bakken en braden peper&zout (pezo) nootmuskaat 1. Warm de oven voor op 200°.2. S... bekijk recept »

Pagina 70 van 75