Recepten met gorgonzola

744 recepten met gorgonzola

Gorgonzola

Gorgonzola

Briehapjes met appel en walnoot

1 klein stokbrood 1 appel 50 g walnoten 250 g brieEen beproefde combinatie die het op feestjes altijd weer goed doet. Snijd een klein stokbrood schuin in lange dunne plakken en rooster ze onder een hete grill goudbruin. Schil een appel en snijd hem i... bekijk recept »

Gehaktbrood Met Broccoli En Kaas

300 gr. broccoli zout 150 gr. gorgonzola (Italiaanse blauwader kaas) 500 gr. gehakt 1 zakje gehaktkruiden 1 tl. provencaalse kruiden. 2 eieren 75 gr. paneermeel boter of margarine om in te vetten.De broccoli in roosjes verdelen en deze in kokend wate... bekijk recept »

Italiaanse hamrolletjes

4 niet te dunne plakken magere achterham 2 schijven ananas uit blik komkommer 150 gr. gorgonzola (of een andere pittige kaas) enkele eetlepels koffie- of slagroom peterselie verse toost.- Maak de ananasschijven fijn. Schil de komkommer en verwijder h... bekijk recept »

Ravioli met kaas

Voor het pastadeeg: 500 g bloem 5 grote eieren 1/2 kl zout Voor de vulling: 150 g gorgonzola 200 g courgette, in blokjes 2 el gehakte peterselie zout Om te serveren: gesmolten boter parmezaankrullenVermeng de bloem met het zout en de losgeklopte eier... bekijk recept »

Gratin met gehakt en witloof

Voor 4 personen: 750 g bereid gehakt rund/varken 6 grote bloemige aardappelen 800 g witloof 3 eieren 2 eetl. paneermeel 2 dl room +/- 3 dl melk 150 g gorgonzola kaas 1 eetl. boter 1/4 koffiel. tijm nootmuskaat peper en zoutSnij de aardappelen in schi... bekijk recept »

Turkse Jacqonne

Turks brood ( ovaal )Mascarpone en Goudse of Beemsterkaasbaconuitomaatolijfolieknoflook en provencaalse kruiden. Vehit de oven tot een kleine twee honderd graden en leg de vier stukken brood erin voor een minuut of vier. Als ze net beginnen te kleure... bekijk recept »

Pizza gezond

250 gram volkorenmeel; iets extra voor werkblad200 milliliter water1 pakje gedroogde gistbloem om te bestuiven6 tomaten2 teentjes knoflook4 eetlepels olijfolie1 eetlepel verse of 2 theel. gedroogde Italiaanse kruiden2 eetlepels pijnboompitten200 gram... bekijk recept »

Varkenshaas met rauwe ham en roquefort

2 varkenshaasjes (ca. 500 g)6 plakken rauwe ham150 gr roquefort, Danish blue of gorgonzola2 eetl. bloem50 gr boter of 3 eetl. vloeibaar bakproduct1. Leg alle ingrediënten klaar en verwarm de oven voor op 180°C. Snijd de varkenshaasjes in de lengte in... bekijk recept »

Biefstuk met blauwe kaas en sjalotten-portsaus

4 biefstukken75 gram parmaham3 eetlepels arachideolie25 gram boter of vloeibaar bakproduct250 gram sjalotten, gepeld en gehalveerd100 milliliter port100 milliliter vleesbouillon of -fond2 eetlepels bosvruchtenjam1 eetlepel gehakte verse rozemarijn100... bekijk recept »

Courgette gevuld met zalm en prei

2 courgettes2 eetlepels olijfolie2 preien, in ringen1 eetlepel gehakte oregano of;1 theelepel gedroogde Italiaanse kruiden200 gram Gerookte zalm, in reepjes125 gram mozzarella, in plakken125 milliliter kookroom300 gram tagliatelleovenschaal, ingevet1... bekijk recept »

Pagina 69 van 75