744 recepten met gorgonzola
Lasagnegedroogdgekleurd (6 st.) - Paddestoelvaria (600 gram) - Prei (450 gram) - Winterwortel (450 gram)- Gorgonzola (300 gram) - Amandel (75 gram) - Tomatensaus (6 dl.) - Creme fraiche (6 el.) - Pesto (6 el.) - Olieolijf- (4.5 el.) - Zout - Peper .... bekijk recept »
4 handperen (Doyenne du Comice)5 plakjes deeg voor hartige taart50 gr roomboter50 gr bloem3 dl melkzoutpeper1 ei200 gr blauwe kaas (stilton of gorgonzola)1. Verwarm de oven voor op 180 graden Celsius. Schil de peren, snijd ze in kwarten en verwijder ... bekijk recept »
2 peren (rijp)4 plakken Italiaanse ham (prosciutto crudo)1 kl verse rozemarijn (gehakt)4 handvol rucola4 el zachte geitenkaas (of gorgonzola)2 el porto1 kl dijonmosterdolijfoliepeperzout1. Verwarm de oven voor op 220°C. 2. Spoel de peren en halve... bekijk recept »
4 pastinaken4 aardappelen4 wortelen2 rode uien0.25 kastanjepompoen200 g kastanjes (gekookt en gepeld, kant-en-klaar)200 g blauwe kaas (bv. gorgonzola, cambozola)olijfoliepeperzout1. Verwarm de oven voor op 200°C met de bakplaat erin. 2. Schil de ... bekijk recept »
80 g walnoten2 el suiker2 stronkjes witloof2 appels2 peren150 g gorgonzola5 el appelazijn4 el druivenpitoliepeperzout1. Hak de walnoten grof. Smelt de suiker in een pan met dikke bodem en doe er de helft van de noten bij. Laat ze karamelliseren tot z... bekijk recept »
250 gram volkorenmeel; iets extra voor werkblad200 milliliter water1 pakje gedroogde gistbloem om te bestuiven6 tomaten2 teentjes knoflook4 eetlepels olijfolie1 eetlepel verse of 2 theel. gedroogde Italiaanse kruiden2 eetlepels pijnboompitten200 gram... bekijk recept »
2 varkenshaasjes (ca. 500 g)6 plakken rauwe ham150 gr roquefort, Danish blue of gorgonzola2 eetl. bloem50 gr boter of 3 eetl. vloeibaar bakproduct1. Leg alle ingrediënten klaar en verwarm de oven voor op 180°C. Snijd de varkenshaasjes in de lengte in... bekijk recept »
4 biefstukken75 gram parmaham3 eetlepels arachideolie25 gram boter of vloeibaar bakproduct250 gram sjalotten, gepeld en gehalveerd100 milliliter port100 milliliter vleesbouillon of -fond2 eetlepels bosvruchtenjam1 eetlepel gehakte verse rozemarijn100... bekijk recept »
2 courgettes2 eetlepels olijfolie2 preien, in ringen1 eetlepel gehakte oregano of;1 theelepel gedroogde Italiaanse kruiden200 gram Gerookte zalm, in reepjes125 gram mozzarella, in plakken125 milliliter kookroom300 gram tagliatelleovenschaal, ingevet1... bekijk recept »
4 dikke haasbiefstukken van ca. 125 g100 g bleu d’auvergne of gorgonzolazoutversgemalen peper2 takken rozemarijn400 g pompoen, geschild en in blokjes400 g Roseval-aardappelen, in partjes2 ongekookte bieten, geschild en in blokjes3 takken tijm3 ... bekijk recept »