Recepten met gorgonzola

744 recepten met gorgonzola

Gorgonzola

Gorgonzola

Gnocchi met Gorgonzolasaus

500 g kruimige aardappelen 1 ei 100-125 g tarwebloem 1 bekertje slagroom (125 ml) 100 g Gorgonzola ((blauwaderkaas), verkruimeld) 25 g rucolasla ((zak 75 g), grof gesneden)1. Kook de aardappelen in de schil in 20 min. gaar, g... bekijk recept »

Risotto met gorgonzola

300 gr risotto rijst 250 gr gehakte spinazie uit de diepvries 1 ui 2 teentjes knoflook 75 gr gorgonzola 1 liter warme groentebouillon van tablet Scheut witte wijnLaat als voorbereiding de gehakte spinazie uitlekken zodat het meeste vocht er uit is. S... bekijk recept »

Pastasalade met cherrytomaatjes

200 g penne 75 g gorgonzola 1 tl vloeibare honing 1 el wittewijnazijn 3 el olijfolie extra vierge 2 el pijnboompitten 200 g troscherrytomaatjes 75 g rucola 1 snufje peper 3 el water 1 maatbeker 1 staafmixer1. Kook de penne volgens de aanwi... bekijk recept »

Pasta met cambozolasaus

250 gr spekjes1 uitje250 gr champignons, in plakjes250 droge witte wijn 125 ml slagroom175 gr cambozola kaas (= combi tussen camembert en gorgonzola)300 gr tagliatelle2 eetl pijnboompitten50 gr rucola slaEventueel een beetje allesbinder of maizenaBak... bekijk recept »

Paddenstoelenlasagne

50 g boter 50 g bloem 500 ml melk 1 tl gemalen nootmuskaat 250 g kastanjechampignons 400 g paddestoelenmelange (schaal à 200 g) 4 el olijfolie 1 teen knoflook 2 el gedroogde dragon 1 kleine bloemkool 200 g gorgonzola 48 250... bekijk recept »

Panini met artisjokharten

1 pot gemarineerde artisjokharten (190 g) 4 ciabattas (broodjes, zak a 3 stuks) 100 g gorgonzola (kaas) 1 zakje verse basilicum (15 g) 4 eetlepels olijfolie1. Contactgrill* voorverwarmen. In zeef artisjokharten laten uitle... bekijk recept »

Gegratineerde witlof op z'n Italiaans

8 struiken witlof 150 g parmaham 700 g krieltjes (duopak) 1 partje boter 4 rundervinken 2 zakjes witte sauspoeder (Knorr) 200 g gorgonzola (kaas)1. Verwarm oven voor op 175 °C of gasovenstand 3. Maak witlof schoon, verwijder har... bekijk recept »

Andijvie met gorgonzola en peer

½ ciabatta con noci (afbakbrood) 1 rijpe peer 1 zakje panklare andijvie (250 g) 100 g gorgonzola (kaas) 1 theelepel honing1. Oven voorverwarmen op 225 °C. Brood afbakken volgens aanwijzing op verpakking. Peer schillen, van klok... bekijk recept »

Rigatoni met spinazie, venkel en kaas

1 zak rigatoni (pasta, 500 g) 2 venkelknollen (in dunne parten) 5 el olijfolie 75 g boter 75 g bloem 700 ml melk 200 g Gorgonzola (kaas) 2 zakken spinazie (a 300 g) 2 tenen knoflook (geperst) 1 bakje Italiaa... bekijk recept »

Gevulde pompoen

2 eetlepels olijfolie 1 ui (fijngesneden) 150 g zilvervliesrijst (pak 400 g) 50 g blanke rozijnen 4 takjes tijm 150 g gorgonzola ((kaas), in stukjes) 1 pompoen (van ca. 1, 2 kg)1. Verwarm de olie in een pan en bak de u... bekijk recept »

Pagina 11 van 75