Recepten met gorgonzola

744 recepten met gorgonzola

Gorgonzola

Gorgonzola

Wentelteefjes met gorgonzola en rozemarijn

75 g gorgonzola ((kaas), ontkorst) 2 el crème fraîche (bekertje 125 ml) 2 el medium dry sherry 2 takjes rozemarijn 8 sneetjes witbrood ((casino), ontkorst) 1 ei 3 el olijfolie 1. Wrijf de gorgonzola in een kom fijn met ee... bekijk recept »

Gegratineerde witlof

6 witlof 1 el olie 100 g gorgonzola 2 el bieslook (bakje)1. Was de witlof. Snijd een dun plakje van de stronkjes en halveer de struikjes in de lengte. 2. Verwarm de olie in een ruime koekenpan en leg de struikjes naast elkaar in de pan. St... bekijk recept »

Blauwaderkaaswafeltjes

12 stuks kaaswafels (Ziegler) 125 g gorgonzola-proseccodip 1 bakje broccocress (kiemgroente)/div> 1. Bestrijk de kaaswafels met gorgonzola-proseccodip. Bestrooi met broccocress en dek af met kaaswafels. bekijk recept »

Tagliatelle met geroosterde paprika en gorgonzolasaus

400 g tagliatelle (pasta) 3 el olijfolie 1 courgette (in plakken) 1 pot geroosterde paprika's (465 g) 1 tl tijm 2 maal 150 g gorgonzola (of gormas (gorgonzola met mascarpone))1. Tagliatelle beetgaar koken. In koekenpan o... bekijk recept »

Pappardelle met gorgonzola

300 g pappardelle 400 g paddenstoelenmelange 150 g gorgonzola dolce 1 teen knoflook 20 g platte peterselie 3 el olijfolie1. Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Snijd ondertussen de paddenstoelen in stukken, de g... bekijk recept »

Entrecote met quattro formaggio-topping

50 g Pecorino Romano 50 g taleggio 50 g gorgonzola piccante 1 bol buffelmozzarella 5 g platte peterselie 4 entrecotes (AH Excellent) 1 el (olijf)olie1. Steek de barbecue aan. Rasp de pecorino, snijd de korst van de taleggio en snijd... bekijk recept »

Witlofschotel met gorgonzola

1 kg aardappel 800 g witlof 200 g gebraden kipfilet 1 zakje besciamella (saus) 500 ml melk 150 g gorgonzola1. Verwarm de oven voor op 225 °C. Schil de aardappelen. Maak de witlof schoon, verwijder de harde kern en halveer in de lengte.... bekijk recept »

Mini quiche met gorgonzola

6 velletjes bladerdeeg voor hartige taart 150 gr diepvries spinazie, ontdooid 75 gr gorgonzola 2 eieren Scheut kookroom Peper en zout 3 eelt geraspte kaas Boter om in te vetten Verwarm de oven op 200 graden. Vet 6 muffinvor... bekijk recept »

Lasagne met spinazie en gerookte kip

450 g bladspinazie deelblokjes (pak, diepvries) 200 g gerookte kipfilet 2 tenen knoflook 150 g gorgonzola (blauwaderkaas) 50 g boter 50 g bloem 500 ml halfvolle melk 200 g lasagnebladen1. Verwarm de oven voor op 200 °C. Doe de... bekijk recept »

Linzensalade met blauwe kaas en vinaigrette

1 ciabatta afbakbrood 800 g linzen (blik à 400 g) 250 g cherrytomaten 250 g kastanjechampignons 2 el olijfolie 100 g eikenbladslamelange 150 g gorgonzola 8 el vinaigrette (basilico)1. Bak de ciabatta af volgens de aanwijzingen... bekijk recept »

Pagina 12 van 75